Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz ReFleXx #21 üzenetére

[L]http://www.soft-trans.hu/shop/_kulf/gdb1.php[/L]
    [L]http://www.soft-trans.hu/shop/_kulf/gdb2.php[/L]

törölt tag

válasz ReFleXx #16 üzenetére

No, most olvasom a GDB infoját a honlapjukon. Jó nagy birka vagyok :( Azt írják, hogy ne telepítsük arra a partícióra, amiről adatokat akarunk visszaállítani. Szóval butaságot tanácsoltam, bocsánat. Tehát akkor jól csináltad, grinder, hogy a 4 GB-osra telepítettél egy másik XP-t. No, oda rakd fel a GDB-t, ha még nem tetted volna.

A működésével kapcsolatosan én mintha arra emlékeznék, hogy meg lehet neki jelölni, hogy hova állítsa vissza a file-okat, amiket talált. De ha tévednék, akkor tomcs majd kijavít.

törölt tag

válasz ReFleXx #10 üzenetére

Szia grinder!

Ha tudsz, légy szíves keríts egy másik vinyót, amire egy az egyben le-ghost-olod az egész vinyódat. Legyen egy biztonsági máslat minden pici kis bitről. Ezután a vinyódra szabadítsd rá a GetDataBack nevű progit. A www.runtime.org-ról tudod letölteni, külön van NTFS filerendszerhez, és FAT-hez is. Mivel NTFS-sé lett a 34 GB-os részed, ezért szerintem először az NTFS-essel próbálkozz meg. A helyzet az, hogy mivel arra a nagy partícióra ugye felkerült az XP, néhány file-nak a helyét az bizony elvette. Tudod, felülírta :( A lényeg, hogy ha csak lehet, semmi új dolgot ne telepíts már az XP-re.

Olvasom itt közben, miket írtál. Olyan progit sajnos nem ismerek, ami visszaállítaná egy az egyben a régi partíciódat, sértetlenül, XP-tlenül :(

Én a helyedben azt csinálnám, hogy (először is full vinyó ghost egy másik vinyóra)elindítanám azt az újonnan (de rossz helyre) felkerült XP-t, feltelepíteném még a GetDataBack for NTFS-t rá, és aztán XP alól elindítanám. Kód kell hozzá, anélkül csak megmutatja, hogy milyen file-okat talált, de visszaállítani nem tudsz vele adatokat. Majd írok neked mindjárt egy emilt is. A progi szépen, követhetően dolgozik, és nagyon nagy hatékonysággal képes adatokat visszaállítani.

Ha van még kérdésed, bátran kérdezz, grinder, és a legfőbb dolog most a higgadtság. Szépen, lassan, nyugisan, nagy odafigyeléssel. Menni fog meglátod. Ha gond van, szóljál! Sok sikert neked.

Aktív témák