- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
Aktív témák
-
myrra
senior tag
hi.
az a gondom az undergroundal hogy egyszerűen nem ad már több pályát, pedig még a felénél sem lehetek. a Stage 1 és 2 pályáit a worldmapból már mindet megnyertem. a térképen sincs semmi, és az utcákat hosszasan végignézve sem találtam már versenyeket. egy viszonylag jól felszerelt celica-m van. egypár dolog 2es szintű rajta. ezenlívül egy A3-as és egy Triburon áll még a garázsban.
készpénz már mindössze csak 150 van asszem.
nem vagyok benne biztos de nem az a probléma hogy a reputation csak 2,95-ön van és ezért nem tudja megadni a stage 3 pályáit.
ha igen hogyan tudok szerezni hozzá pízt hogy a szükséges fejlesztést megtegyem. pl tudnék jobb felniket, és spoilereket is venni, azokkal meglenne a 3 feletti reputation. csakhogy már nincs rá keret. az utcákon sem kószál egyetlen koma sem akiket ki tudnék hívni pénzes csatára. és se sms, se beszólás telefonon hogy valamerre titkos buli lenne.
a kocsikat sem tom eladni, pedig azis segítene. el lehet adni egyeltalán?
szóval van valakinek egyéb ötlete?
cheat is jó lenne ha az most megoldaná a problémát, mert mosmá elkezdtem újból a játékot egyéb ötlet nem volt. csak nem sok kedvem van újracsinálni. please help.
(azé nem témán belül kérdeztem mert itt többen látják, a másik meg hogy nincs időm 50000 oldalt elolvasni vajon volt e má valakinek ilyen gondja)
válaszokat előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest