- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, szép lenne, ha mindenki minden problémájára új topic-ot nyitna, nem véletlenül vannak a gyűjtőtopic-ok.
-
VladimirR
nagyúr
topic: Bővebben: link
de ezt ne ott kerdezd, hanem itt (Bővebben: link) olvasd el a valaszt ra -
myrra
senior tag
hi.
az a gondom az undergroundal hogy egyszerűen nem ad már több pályát, pedig még a felénél sem lehetek. a Stage 1 és 2 pályáit a worldmapból már mindet megnyertem. a térképen sincs semmi, és az utcákat hosszasan végignézve sem találtam már versenyeket. egy viszonylag jól felszerelt celica-m van. egypár dolog 2es szintű rajta. ezenlívül egy A3-as és egy Triburon áll még a garázsban.
készpénz már mindössze csak 150 van asszem.
nem vagyok benne biztos de nem az a probléma hogy a reputation csak 2,95-ön van és ezért nem tudja megadni a stage 3 pályáit.
ha igen hogyan tudok szerezni hozzá pízt hogy a szükséges fejlesztést megtegyem. pl tudnék jobb felniket, és spoilereket is venni, azokkal meglenne a 3 feletti reputation. csakhogy már nincs rá keret. az utcákon sem kószál egyetlen koma sem akiket ki tudnék hívni pénzes csatára. és se sms, se beszólás telefonon hogy valamerre titkos buli lenne.
a kocsikat sem tom eladni, pedig azis segítene. el lehet adni egyeltalán?
szóval van valakinek egyéb ötlete?
cheat is jó lenne ha az most megoldaná a problémát, mert mosmá elkezdtem újból a játékot egyéb ötlet nem volt. csak nem sok kedvem van újracsinálni. please help.
(azé nem témán belül kérdeztem mert itt többen látják, a másik meg hogy nincs időm 50000 oldalt elolvasni vajon volt e má valakinek ilyen gondja)
válaszokat előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ALIENWARE Area-51 R5
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest