- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fundaluk
tag
válasz
Meggyi001 #3790 üzenetére
Ma próbáltam megint egy kártya kivételt (másik telefonba akartam tenni kipróbálásra de aztán kiderült hogy abba mikro SIM kell ahhoz meg nem volt éppen keret nálam). Na mindegy ha már kint volt akkor kicsit megtörölgettem és visszaraktam. És szépen elkezdett működni a net. Lehet mégis csak valami érintkezési gond lesz. Ismét kivettem párt perce és mindkét SIM-et átdörzsöltem alkohollal. Úgyhogy most figyelem mennyire stabil a net.
-
fundaluk
tag
válasz
Meggyi001 #3786 üzenetére
Novemberben fogja betölteni a második évét a teló. Nem volt semmi változás sem a telepített appokban sem a körülményekben. Megpróbálom még egyszer kivenni a kártyákat és megtörölgetni. Utána bemegyek a Telekomhoz, lehet hogy azzal a kártyával van valami gond. Ma átkapcsoltam a netet Telenorra és nem valami gyorsan ugyan de elment szakadás nélkül. Köszi a választ, majd beszámolok róla hogy mire jutottam.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3774 üzenetére
Igazi kis méregzsák, de kinézetre kicsit nekem snassz. Tetszett az a több szín berakás, a feketével a narancssárga pl, ez is lehetne kalandosabb :) Persze manapság nehéz, mert elől egy képernyő minden.. Azért menő :)
Hát még az az endoszkóp is milyen menő, az sincs minden telefonban :o
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3768 üzenetére
jó kérdés :)
Megnyomkodtam az armot 6e-t, a képek tűrhetőek, a rendszer pörög, mint az álom, masszív készülék, annyira nem is tűnik bumszlinak (mint akármelyik nagyobb telefon mondjuk egy spigen tokban, annál valamivel ducibb csak), súlya az van, de olyan jóleső, férfias. egész megkívántam az armort, szép a szemnek is (akinek van ilyen hajlama) :D A menü magyar fordítása hagy kívánnivalót maga után, de azzal együtt lehet élni. Túlságosan megszoktam a Samsungot, máskülönben rohannék venni egyet. Nekem a samu note 10 lite lett, baromi jó az s-pen, gyors is a cucc, amoled, de azon kívül nem vagyok elájulva.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3758 üzenetére
No, ez már az az árkategória, amiért tuti nem vennék kínai telefont egyébként
Ennyiért ott a Samsung A71, bár infra nélkül. Mondjuk én elfogult vagyok, mert egy Xiaomim volt, és nagyon rühelltem
Azóta egy Samsung A6+ tulaja vagyok, ami minden tekintetben gyengébb hardverileg, mégis képtelen vagyok lecserélni, mert semmi hülyeséget nem csinál, azon kívül, hogy nem a legfürgébb nyuszi a kalapban, nem ad rá okot, hogy lecseréljem végre....
-
fundaluk
tag
válasz
Meggyi001 #3756 üzenetére
Ha most cserélném a Power 5-ösömet (amit pillanatnyilag nem akarok) akkor tuti bevállalnék egy ilyet. Kinézetre, méretre hasonló, az akksi se sokkal kisebb és azért a vízállóság az jó dolog. A márkával pedig nagyon meg vagyok eddig elégedve. 230 dolcsiért remek vétel.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3747 üzenetére
Valóban kívánatossá teszi a telefont is, meg azt, hogy ne otthon üljek a gép előtt. Dehát tudom, hogy se telefon, se mozgás nem lesz ebből....
Mondanám, hogy jól vagyok, de kétoldali munkaundorom van. Mindenki home office, én meg tűröm, ahogy másfél méternél közelebb jönnek hozzám a kollégák, akiknek többé-kevésbé ismerem a nem túl kielégítő higiénés szokásaikat..... Dehát ez van, én nem megyek veszélyeztetettek és a szeretteim közelébe, aztán lesz, ami lesz -
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3744 üzenetére
Az én felhasználásommal kb ugyanannyit bír ez az A6 Plus, mint anno az Power 1. Snapdragon+AMOLED ennyit számít (az én felhasználásommal, nekem a kijelzőidő sok, nem a póverszívó tevékenység, leginkább böngészés meg youtube, de, ha csak youtube-ot néznénk, lehet jobban bírta a power
)
-
Amerigo57
őstag
válasz
Meggyi001 #3725 üzenetére
Ő lenne az , mivel 2000 évben itthon a legdrágább telefon volt ( 164 .000,-Ft ) ,
így két év múlva Spanyolországban vettem belőle még 2 db-ot ,
mivel ott már csak 60 ezer Ft volt akkor .
Ma is originál meg van mind a kettő , eltettem őket emlékbe.Egyébként az eredeti Svéd Ericsson telefonokat mindig úgy reklámozták ,
hogy átment az erdei fakitermelő munkások között egy Volvo , vagy más több tonnás erőgép ,
átment az Ericsson telefonon , a fakitermelő munkás felvette dolgozott tovább.
Az Ericsson 888 -nál is voltak erősebb Ericssonok , a 250 , a 260 és a 320 -s szériákra emlékszem. -
Amerigo57
őstag
válasz
Meggyi001 #3723 üzenetére
Szia Meggyi.
37 éve ejtőernyőzők.
2001- ben ejtőernyővel ugrottam 4000 méter magasról ,
az Esztergom -Kenyérmezői repülőtéren.
Nyitott ernyővel már landolni készültem ,
mikor egy erősebb oldalszél megbillentett , és körülbelül
200 - 250 méter magasból , az oldalzsebemben lévő Ericsson 888 acéltokos ,
svéd telefon kiesett.
Murphy törvénye..... , a kifutó pálya betonjára esett.
Az antennán és az alján lett kisebb karc , de működött tovább , évekig.
Egy hónapja leejtettem egy méter magasról , a Huawei P9 telefonom ,
hat darabra esett , javíthatatlan.
Így én is megvárom , Ulefone Armor 7 telefont. -
Amerigo57
őstag
válasz
Meggyi001 #3720 üzenetére
Az Ulefone Amor 6 -ban és az
Ulefone Amor 7 -ben , nincs a tesztek szerint. - IRDA : XDe lehet , hogy ez csak a Kínai verzióra érvényes , a Globálra nem.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3714 üzenetére
Nekem ez tetszik marhára.. Ebben a színben. Amúgy az a 7-es már elég jó képeket csinál a videó alapján. Én még ezt a galaxy a6 plust gyűröm továbbra is egyébként, igazából mindenre elég nekem, lehetne gyorsabb, de legalább nem hagy cserben minden hülyeséggel, mint a Xiaomi. Utána lehet bepróbálok egy ilyen szörnyet (csak azt nem merném cégesnek kérni, hátha nem válik be, aztán megjegyzik, hogy miért nem azt hordom)
-
Jank
tag
válasz
Meggyi001 #3697 üzenetére
Nem youtube bajnok vagyok , hanem egy mezei logisztikus. Nem csináltam videót. A ragasztással kapcslatosan , ha nem kell akkor nem kell
ragasztani. Ha meg mégis, akkor újra szét lehet szedni a telót.
Humort félrerakva az amiket leírtam az a saját történetem nem Szentírás.... ráadásul készülék függő a dolog. A Blackberry keyone -t gyárilag nem ragasztották. Nem új technológia hanem elfelejtették.
Egy kérdésem lenne.
1; Mi tartja az LCD képernyőt a digitalizerrel a helyén?
Csavar, szalagkábel, antigravitáció , befőttesgumi?
-
HermannG
csendes tag
válasz
Meggyi001 #3688 üzenetére
Igaz csak, akkor nehezen lenne 95% pozitívad meg csak 5csillagos visszajelzéseid ez mondjuk mindkét eladóra igaz de megveszem a drágábbat amit Jank linkelt mivel az jó volt nála a másik meg ezt a ragasztót nem értem az összes szerelő ragasztó használat nélkül rakta vissza az új lcdt, okvetlenül biztosan kell a ragasztó mert igazából nem is tudom hogy kell használni hova tegyek majd belőle egyátalán ha anélkül is jó :)??
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Meggyi001 #3674 üzenetére
Csak félő,hogy hiába a csicsa a kamera nem fogja hozni azt a szintet amit mondjuk egy redmi note 7 ami még lehet olcsóbb is mint ez a telefon.Mostanában sok faszául kinéző telefon jelent meg így kína téren dual camera meg csupa ugyan úgy néznek ki mint xy meg hármas kamera meg minden de a képminőség meg csapnivaló.Látom ennél is a sarki fény mint tesztfotó,szerintem a szokásos,hogy valami fényképezőgéppel lőtték mint ahogy szoktak más telefonok kamera fotóit is mutogatni
De maga a telefon gondolom jó lesz.
Ismerősömnek pont ilyen ulefone power 5-öt rendeltünk még anno,szereti a telefont.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Meggyi001 #3632 üzenetére
Nekem az aksija tetszik,amúgy szinte ma a legtöbb telefon majdnem ugyan úgy néz ki. Pl nekem redmi note 7 van ami előlről tök hasonló,4000res aksi de mégis keveslem az üzemidőt pl a volt redmi note 5 ösömhőz képest. Power 6 nak nem tudom milyen lehet a kamera része,meg a támogatotsága.
-
zitrone88
aktív tag
-
dyoxika
csendes tag
válasz
Meggyi001 #3582 üzenetére
Elvileg beazott, ami azert erdekes,mert soha nem erte viz (1-2 eso cseppet leszamitva). Tokban es foliaval vedve volt. A sim kartya erintkezoje oxidalt volt. Megtakaritottak,de ugyanugy rossz. Megy a levesbe,mert a munkamhoz (sofor vagyok) kell egy telefon, amin stabil a terero( a lehetosegekhez kepest) ez pedig hibas es nem felel meg. Egyebkent 180 dolcsi/1ev 2honapot birt,ami nekem kicsit csalodas,mert 95%ban meg voltam elegedve vele.Megy alkatresznek az ebayre.
-
dyoxika
csendes tag
válasz
Meggyi001 #3580 üzenetére
Kozben levelezek a gyartoval. A szerviz Lengyelorszagban van. Ok azt mondjak 2 eves garancia van a telefonra. Vicces,mert tegnap lett megbontva mivel mar tobb,mint 1 eves...szoval hurra...
Ok azt tippelik,hogy a sim kartya foglalattal van gond, ami erdekes szamomra meg mindig, hogy bizonyos kornyekeken nem mukodik. Az uj Ulefone pedig hibatlanul mukodik....szerintem ezek a nem mindig jelentkezo hibak a legrosszabbak. Most odaadtam egy ismerosnek szetszedte,de semmit nem latott elsore,hogy valami gond lenne vele. Nagyon imadom, sajnalnam, ha egy ev utan kuka lenne, mert a melomhoz egy jo telefon elengedhetetlen. -
dyoxika
csendes tag
válasz
Meggyi001 #3576 üzenetére
Sajnos esett 1-2*,de kulsoleg majdnem hibatlan(tudom ez nem fontos). A problema nekem azert erdekes,mert hol jo hol nem.Pl a hazba tokeletesen mukodik. Van olyan hely ahol nincs se 3/4G. Pedig elvileg automatikusan at kellene valtania, ha nem jo a terero. Egyebkent neztem *#*#4636#*#* paranccsal es nem sokkal rosszabb (sot majdnem ugyan az +-5dBm (asu-t nem tudom, de ha jol tudom az csak azt jelenti,hogy milyen idokozonkent frissiti a kapcsolatot a toronnyal,de lehet felre erteeztem)ertekeket mutat,mint egy masik telefonon.
Ha valami eltort vagy serult vajon mi lehet az? -
Pityu.
nagyúr
válasz
Meggyi001 #3562 üzenetére
Hát a fényképező gyári app olyan minimális,hogy nem sok mindent lehet állítani benne,de felraktam egy open camerát,a lagg meg fura mert mintha most nem igazán lenne lehet bejáródott vagy nem tudom,valaki azt mondta a fos MTK chip miatt van de nem hiszem,hogy olyan szar lenne az.Nekem xiaomi redmi note 5 nél nem igazán vannak ilyen laggok mint amit egy két appban itt tapasztaltam,de hátha most már meg javul,raktam fel egy két kisegítő alkalmazást,meg kicseréltem egy két gyári appot ami nagyon minimál volt.
Ja és a másik,a főképernyőről el lehet e valahogy tüntetni a google kereső kis sávot mert azt sehogy nem sikerült kilőni?Xiaomin csak nyomva tartom és felhúzom a kukába de ezt az egyet itt nem engedi minden mást igen de a keresősávot nem.
Ja még az is eszembe jutott,képernyő fotót itt ,hogy lehet csinálni?
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3547 üzenetére
Igen, mert azon még pont kompatibilis android verzió van, és nem fagy ott ki azon a ponton. Csak hát nem fut olyan jól
Szerk: Most nézem, hogy már nem is elérhető az áruházban az IG2, ami mondjuk szomorú, mert fizettem érte
Kíváncsi vagyok a Poweren (régebbi droidon) még fent van e..
-
fundaluk
tag
válasz
Meggyi001 #3511 üzenetére
a telefon 48 órája megy durva nyomogatással és még mindig 33 % van benne a kezdeti 62 után!!! Aminek még nagyon örülök: beletettem a Telekomos és Telenoros SIM kártyáimat és egyszerre van mindkettővel 4G hálózaton!!! Természetesen adatot csak az egyiken forgalmaz amelyiket kiválasztom. Lehet hogy ez nem olyan nagy szám másnak de az eddigi Dual SIM telóimnál ez úgy volt hogy ha az egyik kártya 4G-re kapcsolódott akkor a másik visszavette magát 2G-re. Ez nagyon szuper hogy ennél nem így van.
-
Zöldbéka
tag
válasz
Meggyi001 #3492 üzenetére
Ez olyan halott, hogy meg se mukkan!
És mondom én nem értek hozzá, de piszkosul azt érzem, hogy kampó a teló, és most egy kis Nokián beszélek ha kell, és majd veszek egy másikat, most a laptopom a fő információ központom! Meg anyám vezetékesén ami ingyenes!/inviteles/ A régi Lenovo okosom is készen van, csak sok teló számot sajnálok, de idővel minden meg lesz majd!
Nem akarok kísérletezgetni vele, kuka és kész! Vártam már úgy őszintén, mert azért sokan voltak ellen drukkerek itt nálam, és azért mintha hállyal kenegették volna őket amikor meg tudták a fejleményt!
Mindegy, bár nem mindegy, de túltettem magam az elvesztésén, és újabb majd jön, de addig még laptop aksit is kell vennem!
Szóval van mire költsek! -
Zöldbéka
tag
válasz
Meggyi001 #3484 üzenetére
Totál meghalt, semmi nem mükszik rajta, egy nagy hulla, még a töltést sem veszi fel, és nem is lehet a kapcsoló gombot működtetni, nem értem, vigyáztam rá nagyon, le ejtve sosem volt, és egyik kora este lett halott, a guta majd megütött!
Sok teló számom és email cimek vesztek el, de ezeket nem is sajnálom, azok már megértek a szanálásra!! A teló az fáj!!
Köszi az teló ajánlást, szerpel az agyamban, hogy ez legyen a következő, de majd látom a keretemet is!
Szia!! -
cadj92
csendes tag
válasz
Meggyi001 #3486 üzenetére
Igen, MIUI 10-el most 11,5h körül lesz nálam, igaz én sokat nyomkodom, tehát nagy a screen on %.
Szerintem egyébként ennyit számít az MTK vs snapi, igaz, hogy MTK olcsóbb...
Hogy ON is legyen:
Pont ma jött meg a power-hez rendelt kijelzőm, ha egyszer világosban itthon leszek ki is cserélem, végre nem csak egérrel lehet majd használni.
(touchscreenben egyre nagyobb sávokban nem érzékel, már nem lehet normálisan használni a jelenlegivel)Azért jó kis teló volt, jó lesz tartaléknak.
-
-
Zöldbéka
tag
válasz
Meggyi001 #3481 üzenetére
Nem tudom Megyi, nem értek hozzá!
Nem töltött, és ez ki nyiffanhatta a többi cuccot, is, de gőzöm sincsen, de lehetett alap lap hiba is, de nem vagyok otthon a szeren!
Nagyon sajnálom, most egy régi sima nem okos telóval beszélek, mondom először gyüjtenem kell a újra, ami nem valószínű. hogy Ulefone lesz!
Ennyiért már lehet mást is kapni, és nem ennyire fogyasztja az áramot, de üzemidőben hasonló lesz!
Sajnálom amúgy, de itt a szerelők majdnem leköpték, mert kínai!
Köszi az érdeklődésed, és ha van valami ajánlatod, hogy milyet vegyek ami olyan max. 60 lepedő környékén levő, azt szívesen fogadnám!! Lehet priviben is, olvasnám nagy lelkesedéssel, és köszőnettel, mert Te értesz ezekhez azért nem kicsit!
Köszi előre is!
Szia! -
haxy27
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3458 üzenetére
Hátja. De az enyémröl megnem mondanád hogy egy éves. Teljesen karcmentes és az aksija is rendben van, még mindig ugyan anyit tudok bele tölteni mint mikor megvettem. Ha vettem egy másikat akkor lehet egnézetem szervizbe hogy mi a gond. Nincs tartalék készülékem. Ha szoftveres probléma akkor javitsák meg. Néztem hogykell újra telepiteni usb kábeldn keresztül de mikor felrakom a driverét a gépre onnantol egyáltalán nem látja a telefont. Egyébkéntsem vagyok biztos hogy ez szoftverhiba.
-
jfcvfc
tag
válasz
Meggyi001 #3435 üzenetére
Procit válthatnának már! Én még Power 1-et nyűzok. A fiammal együtt. A lányom meg Power 2-t. Nem mondom hogy nem voltak még javítgatva de én szeretem. A Powerek előtt 3 havonta cserélgettem a kínai telókat. Most egy éve rá se nézek mik az újdonságok. Nem gondolkodom a cserén. Bár amint írtam a prociban válthatnának már.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3435 üzenetére
Én a kinézetét simán
Nekem hangra kéne valami jobbat produkálniuk, de méginkább fotózásra. Most, hogy van ez a Mi A1-em, nehezen tudnék lemondani a jó hangzásról és arról, hogy tudok normális, még, ha nem is kiemelkedő képeket készíteni, anélkül, hogy kiégjen még a fullra beborult ég is..
Pedig lennék újra ulefone-os, de csak az akksiért nem..
-
cadj92
csendes tag
válasz
Meggyi001 #3409 üzenetére
Nekem volt olyan, hogy nyaraláson nem a saját töltőjével akartam tölteni és úgy viselkedett, mintha 1-2 másodpercenként ki-be húznám a töltő kábelt.
Természetesen nem is nagyon töltötte hiszen a képernyő folyamatosan ment.Talán az még sima Ulefone ROM-on volt, nem a Cherry Mobile-os verzión.
-
kisgerely
csendes tag
válasz
Meggyi001 #3398 üzenetére
Tehát ez a maximum:
itt a "hordozható eszközök -} Ismeretlen eszköz" a telefon.
Ez itt pedig szerintem valami gyári teszt volume down+ power gomb bekapcsolással. Azért gondolom, mert valamelyikben egy "működnek-e a gombok" tesztre bukkantam. Nem emlélkszem de a kisszék, emberke horgászik ... ... szóval valahanyadik menüpont az az.
-
kisgerely
csendes tag
válasz
Meggyi001 #3392 üzenetére
HAli
Szóval a frissítés még nem oldódott meg. A "cég" azt ajánlotta, hogy recovery módban töröljek minden adatot és csináljak egy un "Engineering mode restart"-ot amiről linkeltek egy videót. Még nem csináltam meg, mert
Közben próbáltam rávenni a win 8.1-es gépeimet, hogy végre ismerjék fel és kezeljék már a telefont (power 3) de semmi.
Feltettem kipóbáltam minden drivert, ami létezik. Azokat, ami az összefoglalóban vannak, azokat amik az Intel oldalán vannak, és azt is ami az Ulefon oldalán. Mindezt "aláírásnemkérő" módban.A legtöbb amit elértem, hogy a számítógépek észlelték, hogy "power 3 " van csatlakoztatva (eszközkezelőben nézve) de kis sárgatáblás felkiáltójellel "hiba lépett fel".
A telefonon csatlakoztatás után bepöttyintve hogy "fájlok átvitele mód" és semmi sem történik.
ötlet?Ui.: kikapcsolt állapotban hangerő LE + power gombal valami kínai recovery (sic.) jön elő, csak kék képírással (kivéve az angol mozaikszavakat, sim, sdcard(jó ez nem az) pin) és balra felül. Az mi?
-
Jank
tag
válasz
Meggyi001 #3383 üzenetére
A fiamnak van egy Blackberry Keyone telefonja amit egy külföldi utazás előestéjén leejtett, első generációs gyártmányként gyári hiba miatt kirepült belőle az LCD természetesen az összes szalagkábelt eltépte szóval egy lépésben "matt" . Sürgősen kellett egy telefon ezért vett egy P10-et. Hazajött, Blackberry szervízbe került de nem javították , adtak egy vadi új készüléket. Az " Apa nem kell egy P10 ?" kérdésre meg kitalálható volt a válaszom. ( A fiam szerint szórakozásra kiváló , de munkára csak a Blackberry.
)
Power 1 teljességben kiszolgálta az általános igényeimet, nem hibázott, mindennel kompaktibilis volt, kitűnő üzemidő, olcsón és könnyedén szervízelhető volt otthoni körülmények között is.P10 másik liga, nem hasonlítható össze. Mindent jobban, részletesebben, mélyebben tud. (Üzemidő nem játszik!
) De megjelenésének idejében 5 db Powert lehetett venni az árából. Ezt az 5-ös szorzót észre is lehet venni, meg nem is... ez alatt azt értem, hogy nem mindenben számít, fontos ez a jobban tudás...
Újlenyomat érzékelő, kamera .... na itt nincs miről filozofálni akkora a minőségi előrelépés. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged