Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisgerely

csendes tag

válasz Meggyi001 #3392 üzenetére

HAli

Szóval a frissítés még nem oldódott meg. A "cég" azt ajánlotta, hogy recovery módban töröljek minden adatot és csináljak egy un "Engineering mode restart"-ot amiről linkeltek egy videót. Még nem csináltam meg, mert

Közben próbáltam rávenni a win 8.1-es gépeimet, hogy végre ismerjék fel és kezeljék már a telefont (power 3) de semmi.
    Feltettem kipóbáltam minden drivert, ami létezik. Azokat, ami az összefoglalóban vannak, azokat amik az Intel oldalán vannak, és azt is ami az Ulefon oldalán. Mindezt "aláírásnemkérő" módban.

A legtöbb amit elértem, hogy a számítógépek észlelték, hogy "power 3 " van csatlakoztatva (eszközkezelőben nézve) de kis sárgatáblás felkiáltójellel "hiba lépett fel".

A telefonon csatlakoztatás után bepöttyintve hogy "fájlok átvitele mód" és semmi sem történik.
    ötlet?
    :F

Ui.: kikapcsolt állapotban hangerő LE + power gombal valami kínai recovery (sic.) jön elő, csak kék képírással (kivéve az angol mozaikszavakat, sim, sdcard(jó ez nem az) pin) és balra felül. Az mi?

Új hozzászólás Aktív témák