Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgerely
csendes tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
HAli
Szóval a frissítés még nem oldódott meg. A "cég" azt ajánlotta, hogy recovery módban töröljek minden adatot és csináljak egy un "Engineering mode restart"-ot amiről linkeltek egy videót. Még nem csináltam meg, mert
Közben próbáltam rávenni a win 8.1-es gépeimet, hogy végre ismerjék fel és kezeljék már a telefont (power 3) de semmi.
Feltettem kipóbáltam minden drivert, ami létezik. Azokat, ami az összefoglalóban vannak, azokat amik az Intel oldalán vannak, és azt is ami az Ulefon oldalán. Mindezt "aláírásnemkérő" módban.A legtöbb amit elértem, hogy a számítógépek észlelték, hogy "power 3 " van csatlakoztatva (eszközkezelőben nézve) de kis sárgatáblás felkiáltójellel "hiba lépett fel".
A telefonon csatlakoztatás után bepöttyintve hogy "fájlok átvitele mód" és semmi sem történik.
ötlet?
Ui.: kikapcsolt állapotban hangerő LE + power gombal valami kínai recovery (sic.) jön elő, csak kék képírással (kivéve az angol mozaikszavakat, sim, sdcard(jó ez nem az) pin) és balra felül. Az mi?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest