Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanguard71
csendes tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
Nos, változott a helyzet.
Most b@sztam földhöz.
Eddig minden rendben volt, de hétvégén eljátszotta, hogy néma maradt hívásoknál.
A kapcsolathoz beállítottam a csengőhangot egy darabig minden rendben, de aztán csak úgy magától visszaállt az alapértelmezett hangra és onnantól nincs csörgés.
Ahol nem volt beállítva az alaptól eltérő hang, ott nem volt gond.Egyszerűen elfelejti a beállításokat. Többet is. Alapértelmezett mentés helye: sd kártya. Ameddig nem gondolja azt, hogy visszaáll telefon memóriára.
A képernyő koppintásos ébresztését simán elfelejti, néha napjában háromszor is.Ennyit erről, kipróbáltam, ennyit megkockáztattam. Nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001