Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zöldbéka
tag
Röviden pár dolog a POWER 2-ről.
Hát egyből szivás volt, mikor elmentem a Telenor boltba, a nano sim, meg a cuccaim átpakolásásért!!
Nem volt már náluk a szerkentyű amivel tavaly meg tudták októberben csinálni, és a maszak telefonosokhoz irányitottak!
De előtte elmentem a másik T-home részlegbe, és ott is a maszek telefonosokhoz irányitottak át!
Ez is azt mondta hogy nincsen gépük már nekik se, pedig tavaly októberben még a dolgoztak a POWER normálon!
És itt sem volt nano sim!Kezdtem zsibbadni!
Hál istennek a telósoknál nem volt senki, ismerem őket, és egy szir szar régi, nem tudom milyen márkályú roncs telóval meg csinálta egy félóra alatt az át játszást, volt nano simük is,és amikor kérdeztem a árat, azt mondta a srác 1000.-Ft!!!!
Hát erre mit mondjak! A nagy patinás cégek/Thome,Telenor/ szagolni nem tudott a telóhoz!
Vagy nem akart, nem tudom, de ez nem jó üzlet politika, hiszen az ő sim kártyáit használom!
/2 simmel nyomom állandóan/
Na röviden ennyi, mükszik csinál mindent röviden, a dolgaim nagy része már fenn van, de volt olyan cucc amit nem akart engedni felmenni!
Ezekről majd később!
Folyt. köv!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001