- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Mester megvan a megoldás!
1. Tmpgenc Xpress - Demultiplex
2. Headac3he - AC3 fájlból wav
3. Ulead - Video a rendes mpg fájl, audio pedig az elkészített wav
Végeredmény, hogy van hang.
Szóval most minden egyes ilyen fájlt megcsinálok és végre sikerül befejeznem a Keresztelő dvd-t.
Thx a segítséget. -
_Hunter_
őstag
Kezdek elkeseredni.
Felraktam a Tmpgenc Xpress progit amit javasoltál. Meg is örültem már mpg tools aztán demultiplex. Szépen az mpg fájlomból csinált egy m2v és egy ac3 fájlt. Nah most ezzel nem kerültem előrébb.
Sőt ha mondjuk beolvastatom az mpg fájlt a progi info része aztat írja, hogy no audio data. Holott az ac3 fájlt mondjuk átnevezem wma-ra simán lejátsza a media player, viszont az ulead progiba történő beillesztésekor aztatat írja, hogy invalid file format.
Szóval nem jutottam még előrébb.
Megpróbáltam a WinDVDCreator nevű progival is. Az se semmi. Ha nem húzom be a szerkesztő lécre akkor szépen lejátsza a videót, viszont ha rárakom a szerkesztőlécre 17 mp-t lejátszik, majd újabb 17 mp-t áll a kép és folytatja. Mintha pufferelne csak azt nem tudom, hogy miért.
Nah akkor most mit csináljak? -
_Hunter_
őstag
Ahogy említettem majd csak hétvégén lesz reá időm.
Amúgy nem rossz kis progi ez. 100 képből álló mpg-t csinálok és tetszik, hogy sok effekt van a két kép között, vagy akár hogy egy kép hogyan jelenjen meg.
A videó fájlokkal majd csak hétvégén foglalkozok. Hétfőn megírom mire jutottam. -
_Hunter_
őstag
Thx. Progit leszedtem, hétvégén lesz rá időm kipróbálom.
Amúgy arra lennék még kiváncsi, hogy mondjuk ok hogy az Ulead nem játsza le a hangot, de mondjuk változtatni sem akarok rajta és megcsinálom az mpg összefüzéseket, megírom korongra utána mondjuk a dvd lejátszó rendesen hanggal együtt hozza? -
_Hunter_
őstag
Nem próbáltam, mivel azt sem tudom hogy mit takar a demuxolás. Gondolom valamilyen progival mpg-ből ki kellen nyerni az audió-t egy másik fálj formátumba. Nem ragaszkodok az ac3-hoz. Kérdés milyen progival tudom a legegyszerűbben megtenni?
Akkor valszeg az lehet a gond, hogy nincs ac3 codec fenn a gépen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Escape from Tarkov
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Filmvilág
- Tudományos Pandémia Klub
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest