Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pibácsi

senior tag

válasz pajcsi #98 üzenetére

Az előző hozzászólásomat kicsit kiegészítettem, így adom mégegyszer, mert lejárt a szerkesztő-időm.

Helló Pajcsi!

Bocs, de nemigen nézegettem mostanában a topikot. A kérdésedre sajna nem tudok konkrét választ adni mert még ezt nem próbáltam. A rögzítés módot ki lehet választani a Format funkcióval és beállítani az Opció pont alatt.Lehet pl. avi (tömörítetlen) amibe minden benne van, csak az sok helyet foglal, de abból lehet konvertálni szépen,és lehet pl.mpeg-be. Az analóg kamerákról mpeg-be történik és általában 7000-9200 kbps-el, változó bitrataval (Vbr), Upper Field First-be (Top FF-be),. attól függ, hogy milyen a bemenő jel kbps. A jobb analóg, (nem progressive) mpeg-es normál kamerák 9200-al dolgoznak, de itt játékkonzolról van szó, azt nem ismerem, nem tudom mibe adja ki a jelet (MJpeg, mpeg, Mov, Mod, stb).Amikor felveszed az Uleaddal, (csak egy kicsit kell felvenni mintának), akkor ott is megjelenik a mentett videó és a videóra jobb klikk-properties -nél meg tudod nézni hogyan vette át, ill. eleve látod a kis monitoron, hogy jó vagy rossz. Ha eleve kicsi a bemenő bitrata akkor az sajnos nem eredményez jó kimenetet. Ezt lehet azután konvertálni valamilyen alkalmas konverterrel.

Ü.Pibácsi

• pibácsi

senior tag

válasz pajcsi #98 üzenetére

Helló Pajcsi!

Bocs, de nemigen nézegettem mostanában a topikot. A kérdésedre sajna nem tudok konkrét választ adni mert még ezt nem próbáltam. A rögzítés mpeg-be történik és általában 7000-9200 kbps-el, változó bitrataval (Vbr), Upper Field First-be (Top FF-be),. attól függ, hogy milyen a bemenő jel kbps. A jobb kamerák 9200-al dolgoznak, de itt játékkonzolról van szó. Amikor felveszed az Uleaddal, (csak egy kicsit kell felvenni mintának), akkor ott is megjelenik a mentett videó és a videóra jobb klikk-properties -nél meg tudod nézni hogyan vette át. Ha eleve kicsi a bemenő bitrata akkor az sajnos nem eredményez jó kimenetet. Ezt lehet azután konvertálni valamilyen alkalmas konverterrel.

Ü.Pibácsi

Új hozzászólás Aktív témák