- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Az előző hozzászólásomat kicsit kiegészítettem, így adom mégegyszer, mert lejárt a szerkesztő-időm.
Helló Pajcsi!
Bocs, de nemigen nézegettem mostanában a topikot. A kérdésedre sajna nem tudok konkrét választ adni mert még ezt nem próbáltam. A rögzítés módot ki lehet választani a Format funkcióval és beállítani az Opció pont alatt.Lehet pl. avi (tömörítetlen) amibe minden benne van, csak az sok helyet foglal, de abból lehet konvertálni szépen,és lehet pl.mpeg-be. Az analóg kamerákról mpeg-be történik és általában 7000-9200 kbps-el, változó bitrataval (Vbr), Upper Field First-be (Top FF-be),. attól függ, hogy milyen a bemenő jel kbps. A jobb analóg, (nem progressive) mpeg-es normál kamerák 9200-al dolgoznak, de itt játékkonzolról van szó, azt nem ismerem, nem tudom mibe adja ki a jelet (MJpeg, mpeg, Mov, Mod, stb).Amikor felveszed az Uleaddal, (csak egy kicsit kell felvenni mintának), akkor ott is megjelenik a mentett videó és a videóra jobb klikk-properties -nél meg tudod nézni hogyan vette át, ill. eleve látod a kis monitoron, hogy jó vagy rossz. Ha eleve kicsi a bemenő bitrata akkor az sajnos nem eredményez jó kimenetet. Ezt lehet azután konvertálni valamilyen alkalmas konverterrel.
Ü.Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
Helló Pajcsi!
Bocs, de nemigen nézegettem mostanában a topikot. A kérdésedre sajna nem tudok konkrét választ adni mert még ezt nem próbáltam. A rögzítés mpeg-be történik és általában 7000-9200 kbps-el, változó bitrataval (Vbr), Upper Field First-be (Top FF-be),. attól függ, hogy milyen a bemenő jel kbps. A jobb kamerák 9200-al dolgoznak, de itt játékkonzolról van szó. Amikor felveszed az Uleaddal, (csak egy kicsit kell felvenni mintának), akkor ott is megjelenik a mentett videó és a videóra jobb klikk-properties -nél meg tudod nézni hogyan vette át. Ha eleve kicsi a bemenő bitrata akkor az sajnos nem eredményez jó kimenetet. Ezt lehet azután konvertálni valamilyen alkalmas konverterrel.
Ü.Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest