- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajcsi
csendes tag
Szia!
Látom te nagyon vágod a témát.
Azt szeretném kérdezni, ha én PS3 játékkonzolról szeretnék mentett replayeket felvenni easycap-el, amiket a youtubra szeretnék élvezhető minőségben feltenni, milyen beállításokat használjak, mert nem igazán találtam rá a megfelelőre. Aminek jó volt a felbontása, annak alacsony a kbps, az alacsonyabb felbontás meg elég pixeles. Kompozit kábellel van kötve.
Ilyen vidit tudtam összehozni. http://www.youtube.com/watch?v=sjPpnVZ-dHg
Előre is köszönöm a válaszod. Üdv -
elistvan
őstag
Megnézem neked holnap. A deinterlace-es beállításokat leírnád nekem (virtualdubmodot használok mpeg2 a forrás)? De ne divx-re, nem hiába bannolt a nagy filmes csapatoknál is, az xvid sokkal jobb minőséget ad ráadásul ingyenes is. Ja és a kamerával is 4000-es változó bitráta mpeg2-be vettem fel.
-
elistvan
őstag
Megkaptam a mailt, amint tudok én is eltöltök némi videót, de visszanéztem már monitoron is váltottsoros a cucc. Úgyhogy vehetek fel újra mindent előről. Esetleg ha tv tunerrel veszek fel és xvidbe kódolok. (hardveres,mpeg2-es Leadtek tv tunerem van) ott gondolom a deinterlace-et a virtualdubos kódolásnál kell beállítani neki ugye?
-
elistvan
őstag
Ma sikerült utánanézni (mivel még egy sulis videót be kell digiznem): Mini DV Típus Panasonic NV-DS15 de még mindíg nincs meg az adatcsati, úgyhogy analógon s-video-n keresztül veszek fel vele a gépre.
Mennyire gáz ha alapból lower-field first-el veszek fel illetve a kimentés is abban történik. Van a videó beállításoknál autodetect, ott malmozik picit, aztán azt ajánlja fel.
-
elistvan
őstag
Kösz a válasz, mivel munkahelyi a kamera ezért leghamarabb jövőhéten tudok választ adni rá. De én csak s-video illtve compozit kimeneteket találtam rajta, a márkája Pananasonic, kis kazettával kell "eteteni", pontos típus hétfőn. Tehát felvételre csak 10-es vagy ennél régebbi használható mivel az újabb nem szereti az easycap-et? Illetve nem lehet a programban deinterlace-elni? Vagy ha lehet akkor hol állítod be neki? Nem a felhasználóbarátsággal van a bajom, csak szerintem ebben az SE verzióban a layoutokból van kevés, szinte semmi butítás nincs benne de kellékanyag az nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest