Hirdetés
- Sok a közös a Realme GT5 Pro-ban és a OnePlus 12-ben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hívást fogad a Garmin Venu 2 Plus
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtörök89
kezdő
Nem tűnik rossznak, az A53 soc-ját kapja meg. Az árazás lesz majd kérdéses.
-
Várom már ezt a telefont.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Nem is értem miért. Nem valami izgalmas. Legyezőnek sem használnám.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
-
ddaydome
aktív tag
Mintha a többi forma izgalmas lenne...... Nagyon kevés egyedibb megoldást látni.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
vodrosjozsi
őstag
Ha az A53 procija lesz benne 100 ezer ft alatt, akkor erre váltom le az A52s-t.
Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4
-
hegedus001
tag
válasz
vodrosjozsi #7 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, de miért váltasz egy kategóriával lentebb? 2 éves az A52s, miért nem jó még az? (Komolyan kérdezem, én csak teszteket szoktam olvasni, apple user vagyok)
Iphone 13 Mini, Ipad 9th, Iphone 7 , Garmin Instinct , MacBook Air M1
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Dettó. Van arról infó, hogy a mi régiónkba szánják, vagy India only?
Mert az import A24 LTE után igencsak jó lenne, ha hivatalosan jönne egy hasonló kategóriás készülék."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
-
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Az késő, nekem Karácsonyig kellene infó.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
-
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Köszi, ezt nem láttam eddig! Nem bánnám, ha december első felében jönne valami extra ünnepi akciós rabláncos ajánlatban...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Üde színekben is elérhető lesz az egyik legolcsóbb jövő évi Samsung telefon.
- Samsung Galaxy A52S 6GB MEMÓRIA 128GB TÁRHELY
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 128GB deep purple kártyafüggetlen! Apple garancia!
- iPhone XS 64GB Space Gray 93%-os akku
- Samsung S21 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó.
- Samsung M12 4gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 4gb RAM /128 GB ROM eladó.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest