-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
carl18
addikt
-
maxika2004
őstag
hát ezt mondtam én is... de mi vagyunk a kisebbség " állitólag "
csak nehogy szép lassan elfogyjon a többség ....A dizájnon kivül eddig más bajom nem is volt amig nem használtam mást....
na véletlen probáltam valamit keresni..... hát az eddigi kb 3 gombnyomás helyett most lett 30... és teljes káosz kudarc,,,,,nagyon jó volt eddig a márka választás a legördülő menüben, nem kellett az összetett keresést irogatni ami most még legalábbis teljesen használhatatlan és nem müködik !
azért én még bizakodom...
-
"Egy másik dolog: videokártyákat nézek, a lap aljára érve rámegyek a következő oldalra lapozás ikonra és utána nem a következő oldal jön be, hanem általános hirdetések, már nem a videokártyáknál marad. Többször is próbálkoztam, mindig ezt csinálja."
ez érdekes így most, mert javítottuk egy órája és nálam jó is, nem tudom reprodukálni, amit írtál.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest