-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
maxika2004 #6378 üzenetére
ez amúgy fel volt írva, hogy még nézzük át mégegyszer, de ja, egyetértek, megnézzük ma
-
válasz
maxika2004 #6361 üzenetére
nem, nem bírunk mindenre egyenként biztosan válaszolni, pláne nem elszámoltathatónak tűnni. olvastuk, értettük, egyelőre nem prioritás, mert ezer másik dolog van, ami égetőbb. de az ötletet köszönjük, szori, hogy nem válaszolunk biztosan mindenkinek.
-
maxika2004
őstag
válasz
maxika2004 #6334 üzenetére
Erre kaphatok álláspontot?
esetleg én is : ( igy harmadszorra ? )
-
válasz
maxika2004 #6310 üzenetére
de, talán tudunk sűríteni a soron (például abban a nézetben a fontméretet is csökkentjük stb.).
-
válasz
maxika2004 #6307 üzenetére
nem fog hasonlítani a régihez, a mostanihoz fog hasonlítani, csak képek nélkül a listában.
-
válasz
maxika2004 #6258 üzenetére
picit nyugodj meg, kérlek. nekünk is csak 12 kezünk és 3 fejünk van, nem bírunk elszámolni a végtelenig háromnál többször fél perc alatt. legalább ötször leírtam már, hogy lesz ultrakompakt nézet. szerintem még a héten. addig valahogy próbáld meg tartani a lelket magadban, ne omolj össze, nézz szembe a tényekkel: képekkel kell nézned a listát még pár napig.
-
janeszgol
félisten
válasz
maxika2004 #6199 üzenetére
Nincs az újjal gond. Kell egy bélyegképek kikapcsolása lehetőség, lehetőleg a profil beállításainál (ahol beállíthatjuk, hány hozzászólást lássunk egy oldalon stb) és meg is vagyunk. Ez fontos lenne, pláne a mobilnet miatt.
-
válasz
maxika2004 #6216 üzenetére
Folyamatosan javítják a bugokat. Ha találsz bugot, és beírod a bugreport topicba (normális hangnemben, 26 db
nélkül), akkor azt is javítani fogják. De a folyamatos panaszkodással sokra nem mész.
Írd le az ötleteidet, jelentsd a hibákat, és 1-2 héten belül lesz egy remek, bugmentes hardverapró. -
carl18
addikt
válasz
maxika2004 #6192 üzenetére
+1 maxisnak én nekem is inkább adják vissza a régit
-
válasz
maxika2004 #6206 üzenetére
Nézd. Alapszabály, hogy mindig az elégedetlenkedők a leghangosabbak, az elégedettek pedig csak ritkán dicsérnek. Persze írhatod azt, hogy ez nem igaz, de attól még nem lesz úgy.
-
válasz
maxika2004 #6206 üzenetére
Full komolyan gondoltam.
-
regener
veterán
válasz
Az előző HA-n:
- tudtál privátot vagy kommentet írni?
- láttad a hozzászólt/mentett topikjaid?
- mennyi bug volt?
- mi volt ami még működött?Kb
Viszont még mindig a külcsínen témáznak sokan, miközben a funkciók s működésük a fontasabb.
Nincs 3 napja hogy megy a dolog, egy hetet adjatok már neki -
válasz
Ide az ír, akiknek baja van. Úgy is számolhatsz, hogy 50000 (sacc per kábé, lehet, hogy több) látogatóból összesen 30 panaszkodó. Az 49970 : 30 arányt jelent.
-
válasz
kár a hangulatot kelteni. linkeld be légyszi a képfeltöltést, hirdetésfeladást, komplett admint, mindent. és ne az első napok bugjaiból fejtsd meg, hogy mi érte meg és mi nem, mert nem reprezentálja jól a valóságot. nyilván zavaróak a hibák, de azért reményeink szerint nem tartanak örökké.
az előző apróról meg annyit, hogy azt rajt után komplett vissza kellett vonni első körben és hónapokig tartott, mire egyáltalán, úgy-ahogy jól működött.............
-
DS39
nagyúr
válasz
Az én véleményem nincs itt, pedig nekem is tetszik az új oldal. Lennének ötleteim hogy mit alakítsunk rajta, de az alap jó.
A probléma hogy a fejlesztési idő jó részét elvette ez, és a lényeg, a funkcionalitás nem jó. Rengeteg apró bug van a rendszerben, ami erre következtethető vissza. Illetve nem volt idő tesztelni sem házon belül, mert akkor ezek kiderülnek.
-
Vesa
veterán
válasz
Most ezzel mit szeretnél bizonyítani? Én sem vagyok maradéktalanul elégedett az új felülettel, de a hozzáállásuk maximálisan korrekt, odafigyelnek az észrevételekre és eleve lehetőséget adnak arra, hogy itt bárki elmondja a véleményét, mely lehetőség kb. sehol máshol nem létezik.
Másodsorban, ferdítesz keményen, így a listád nem ér semmit. Csak így hirtelen sokszoros pozitív visszajelzést láttam mint amit ide te betettél, még akkor is, ha a negatívból nyilvánvalóan több van.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
maxika2004 #6169 üzenetére
Ja, hogy az újnál ott van a dátum is?? Ha nem zoomolok rá nem is látszik...
Szerintem a háttér és sok egyéb szöveg is ordít a sötétebb megvalósításokért.
-
válasz
maxika2004 #5974 üzenetére
utolsó 10 kommentből szinte mindenkinek a régi tetszik jobban
Igen, ide mindig azok írnak, akiknek nem tetszik valami. A korábbi hasonló designváltások ragequit hangulatához képest ez most semmi.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest