-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
vittorio7
őstag
válasz
Ice&Lime #3839 üzenetére
Hirdetés hosszabbítása (28 nappal) ezt kétszer lehet megtenni.
(#3836) canniball
"Ezért van az, hogy az új rendszerben egy hónap után automatikusan lejárnak a hirdetések."Ez már jó dolog nagyon. De lejárhatnának akár 2 hét után is. Akinek fontos, az csak belép kéthetente meghosszabbítani.
-
vittorio7
őstag
válasz
Ice&Lime #3676 üzenetére
De ha nem veszi vissza, akkor meg kap néhány negatív értékelést. Hiába volt sérülés mentes a kártya. Már ha az volt?
GIJoe (#3675)
Gondolom adásvételi szerződést nem írtatok, amiben benne van, hogy fizikai sérülésektől mentes a kártya, és a vevő ezt megtekintette amikor átvette és kifizette.Mert azért 5-10 ezer forintnál drágább cuccoknál szerintem célszerű. Bár sok eladó sem nyitott az adásvételi szerződésre.
A másik, ha megbeszélünk előre egy árat, és a vevő a helyszínen elkezd alkudozni akkor inkább hagyom a fenébe eladom másnak a terméket. Macerás az ilyen vevő.
Amikor én adtam el VGA-t akkor hozta asrác a PC-jét beszereltem a kártyát, kipróbálta, leteszteltük működés közben. Ennyi.
-
GIJoe
addikt
válasz
Ice&Lime #3676 üzenetére
hozzám használtan került a kártya, külső nyomok nem voltak rajta
átvételkor sem, meg körbe is fotóztam, működik tökéletesen.
Az OCCT 4 órát ment rajta ("error check"-el), közben 64 fok volt
nálam ez a hibátlan működés, esetleg kevés lenne?
küldjem rá a 3D markot még fél napra legközelebb?Igazából úgy vagyok vele, mint a használt kocsival
most van rajta pár karcolás, de ha megy nem fogom visszavinni.
(ezért ennyi az ára) Lehet rá új gumikat-felnit venni, meg coolert is.Elnézést, hogy feedbacket generálok tényleg
csak korrekten szeretnék eljárni, nem óvódás vagyok ... -
vittorio7
őstag
válasz
Ice&Lime #3663 üzenetére
Én már nem is számolom, hányan nem értékeltek. Ha gond lett volna, akkor biztos menne a "sírás", de mivel minden rendben volt simán eltűntek a vevőim értékelés nélkül, mint szürke szamár a ködben.
Persze nálam az is benne van a pakliban, hogy ki van írva a telefonszámom, aztán olyanok is "idetévedhetnek" vevőként, akik nincsenek is regisztrálva.
De különben még örüljünk, hogy nem kaptunk negatívat. Mert van egy srác, többször vásároltam tőle, valóban korrekt megbízható. Aztán tavaly egy néhány napja regisztrált újonctól, azért kapott negatív értékelést, mert: "A proci az jó, de nem eredeti csomagolásban volt, azért nem egy celeron dobozba tettem volna."
Használt termékeknél csoda, hogy van doboz...
-
vittorio7
őstag
válasz
Ice&Lime #3661 üzenetére
Szia!
Ha erre előbb rájövök, hogy van rá mód, akkor decemberben én is "megreklamálom" a hiányzó pirosaimat.
Mert volt aki csak hármat adott, pedig korrekten gyárilag becsomagolva bontatlanul adtam át neki személyesen a terméket, és előttem bontotta ki. Ott volt egy barátom is, el is késtünk, mert a vevőm annyit kérdezett a HDMI kábelekről, PC és TV összekötésről stb. Aztán amikor meg értékelt simán nem adott pirosat arra: "Ha problémád/kérdésed adódott a termékkel kapcsolatban, segítőkész volt?"
A haverom meg csak fogta a fejét, hogy miért értékeltek így.
Aztán értékeltem korrekten egy eladót, de Tőle azóta is várhatok az értékelésre.
Azóta sem kapok értékelést. Pedig elismerte az eladó is, hogy korrekt vevő voltam.
De az írta, ha tudna értékelt volna. De ezek szerint nem megy Neki.
Úgyhogy amit egyre nőnek majd az eladásaid, egyre több piros maradhat le. Sokan ezt nem veszik annyira komolyan, nekik nem hiányzik a Te pirosad. Nem beszélve arról, hogy rengetek ember egyáltalán nem is értékel. (Felhívnak telefonon, aztán miután megtörtént a sikeres üzlet eltűnnek.)
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest