-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
BlackPriest #5538 üzenetére
Kattints a "Felhasználó jelentése" gombra és oda írd be az új értékelésed, ezután lecserélik majd és gondolom ottlesz mindkettő pozitív.
-
válasz
BlackPriest #5538 üzenetére
Javítva!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
BlackPriest #4030 üzenetére
"nehogy valaki kössön pár személyes üzletet sikeresen, aztán postán húzzon le..."
ugyanúgy lehet építeni rá "legendát".
(gyk: titkosszolgálatoknál legendának hívják az előzmények kreálását.)
érthetőbben: szándékos csaló előre fel tudja építeni a kamu üzleti előzményeket.
csak kell pár ip + reg + idő.
így totálisan nem ér semmit az egész
úgy, ahogy van.
szerintem...ja, persze a nav-nak van legalább mit küldeni...
ugyanúgy arra érdemes hagyatkozni, mint évek óta.
zsigeri ösztönök, rangok, régi értékelés + új, stb, fórum tevékenység csekkolása.én még sosem szaladtam bele az erdőbe.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
BlackPriest #3838 üzenetére
Nem, ha még nem adta el (bárki).
-
MC Pite
veterán
válasz
BlackPriest #3828 üzenetére
Elolvastam, mákod volt. Nekem pl a résztletre vett telefon (ezt nem lehet lekérni,c sak hoy feketelistás-e) ügyében a nyomozás 5 hónapig(!!! - létezik ennél egyszerűbb eset) tartott, majd akkora baromsággal utasították el hogy sírvafakadtm szinte (diák, vidéki tanulmányok, amit tudomására jutott befizette hátralékot, stb). Több munkatárs, ismerős szintén pórul járt, 2-3-4 szabadsága elment a feljelentésekre, idézésekre, de soha nem marasztalták el a csalókat, soha nem volt kártérítés.
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest