-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
-
korion
senior tag
válasz
vittorio7 #3848 üzenetére
Az kemény!
bár nem tudom,h hogy volt a hirdetés megírva,mert,ha OEM-ként,és kapok egy dobozt,azt megköszönöm,ha dobozosként,és más dobozba,rákérdezek,megírnám,h mondhattad volna...de nem adok negatívat
azt elfelejtettem mondani,h ma kellett volna átadni a gépet,de macska van,és szétszedi a kábelt!már 3 hangfalszettet vettem én nekik..,úgy,h odamentem volna még így is megvenni,mert szülinapmásnapján megkapni a gépet kellemetlen!
-
korion
senior tag
válasz
vittorio7 #3846 üzenetére
Nem szeretnék vitatkozni,belelehet csúszni,Nekem konkrétan 1 volt,aki felhívott,h jön,és nem jött!(ahhoz képest,h "hobbiból csinálom" elég sok üzletem volt)
Szerencsére most már nagyon egyszerűen meglehet állapítani az emberekről,h milyen!(megnézed az értékeléseket róla..)38* vevőként,37* eladóként ,sajnos azt nem tudtam megnézni,h kitől kaptam az egy negatív értékelést.Szóval igenis elvárom,h ezek után komolyan vegyenek!(a régi Aprón 330 üzletem volt,0 negatívval ) jut eszembe
De a legrosszabb,h elsőnek felajánlottam,elmegyek hozzá megint,vásárolok,csak amit elbuktam azt vonja le!
Volt olyan,h elfelejtettem vkit,mire kiértem elment,mert ment a vonata,felhívtam,erősen kértem a bocsit,és mondtam,h természetesen olcsóbban odaadom!(azóta már többször jött)
szerinted nem jogos,h szeretnék negatív értékelést adni Neki?
üdv!A. -
-
Ice&Lime
veterán
válasz
vittorio7 #3685 üzenetére
Hát igen, a már eleve lebeszélt árat még a helyszínen alkudni, hát... tényleg jobb hagyni az egészet, a másik meg, hogy valószínű az ilyen embertől sem fogsz jó értékelést kapni.
Amit már kicsit fentebb írtunk.., neki megvannak a képek mielőtt eladta, azt össze kell hasonlítani a vevőjével és akkor kiderül kinek van igaza, hiszen vásárláskor még meg is nézte a terméket és rendben találta.
Egyébként én nem is szoktam ilyet játszani, hogy 1nap vagy 1 hét próbagari.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
vittorio7 #3666 üzenetére
Hát igen, vannak ilyenek. Simán megtehette volna azt, hogy egy zacskóba teszi a procit.
A másik meg, hogy tényleg elég nehéz "rávenni" őket a vevőket, hogy azért értékeljék már a vásárlást, hiszen így segítenek másoknak is és a hardveraprónak is, kicsit nehéz dolog ez...
-
Ice&Lime
veterán
válasz
vittorio7 #3662 üzenetére
Ezért szeretném még most amíg friss a dolog javíttatni, ha lehetséges a hiányosságokat. (#3661) jakos73 , aminek egy részét kedvesen Morris meg is tett nekem és szeretném, ha még segítene egy picit.
Egyébként eddig én is elvesztettem 10 pozitív pontot, mert a vevő, mint ahogy te is mondtad miután megvette egyszerűen eltünt és nem lehetett elérni sem, hogy esetleg értékelje a vásárlást. Ez elég kellemetlen tud lenni, pláne, ha tényleg rendes az eladó.
-
válasz
vittorio7 #3629 üzenetére
Mivel archív volt a hirdetése, ezért mikor te értékelted, akkor az egy jelentés formában jött be hozzánk, és mi engedtük, hogy értékeljed. Most Neonoize™ kolléga ezen hozzászólás második bekezdésében lévő útmutatás szerint értékeljen téged
-
-
-
válasz
vittorio7 #3517 üzenetére
Nem értem, egyszer azt mondja hogy: "(Mert pl. az apród, mindent "megeszik", de itt gyakori ez a hiba üzenet.)" Utána meg "Én azt preferálom, ha saját képeket tesznek fel a hirdetők és jó magam is. Szerintem úgy hiteles egy hirdetés." Akkor most a prohardveren nem működik, vagy a hardveraprón? Milyen képet próbál meg felrakni?
Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest