- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ursa major
csendes tag
koszonom, ez a beinditas sikerult ilyen modon.
most jon a kovetkezo problema:
bekapcsolas utan kb- 1 perccel kikapcsol teljesen minden egyeb kozremukodes nelkul. (az mar csak hab a tortan, hogy a PCI-s VGA-vezerlo - s3 trio64v - sem indul be, nincs kep, tobb PCI slot kiprobalasa utan sem.)
Ennek a kikapcsolasnak mi lehet az oka? lehet a belso homero altal indikalt kikapcsolas? Persze, mivel a BIOS-t nem latom, nem tudom allitani, az is igaz viszont, hogyha kikapcsol, talan a hutes nem ok. van venti a processzoron (intel), megy is, az egyetlen ketsegem a hovezetopaszta. valami fekete reteg volt eleve a hutoborda aljan. Ez az? vagy ezt le kell szedni, es beszerezni a szilikont?
legyszi help! -
ursa major
csendes tag
sziasztok,
a minap vettem egy asus p4v8x-x alaplapot 2000-es celeron procival+hűtővel, 256 mb rammal és egy új 300W-os táppal.
a gond az, hogy összerakosgatás után az ég világon semmi nem történik, tehát se a ventillátorok, se semmi el nem indul a főkapcsolóra.
az alaplapon van egy kis led, az kigyullad, továbbá a tápból jövő sorkapcson is mértem feszültséget, de a 12V-os csatlakozon nem (gondolom, ott csak akkor jelenik meg, ha sikerült bekapcsolni, igaz?)
a főkapcsolót is cseréltem, vagyis két házzal (az egyik megintcsak vadiúj) is próbáltam, semmi.
egyes tanácsokhoz igazodva próbáltam 2-3 IDE eszköznyi terheléssel ill. anélkül is, ugyanúgy semmi, csak a kis led.
alaplaphiba? táphiba? felhasználóhiba?
még garanciális minden alkatrész, de remélem, hogy nincs szükség cserére.
mit tudtok javasolni? hol keressem tovább a hibát?
köszi,
akos
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest