Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
LineLord
tag
válasz
ursa major
üzenetére
nah ezzel a fekete lappal nekem is gondjaim vanakl nem vagom h az ott mi

de rajta van,
2,4es celeron, 2500-2600 on pörög a fan.
es eddig max 50fokos votl a cpu prime95-el
[Szerkesztve] -
Nedudgi
aktív tag
válasz
ursa major
üzenetére
Megy a gép?
Milyen gyors a lap? Jól működik? Ilyet nézegettem. -
ursa major
csendes tag
koszonom, ez a beinditas sikerult ilyen modon.
most jon a kovetkezo problema:
bekapcsolas utan kb- 1 perccel kikapcsol teljesen minden egyeb kozremukodes nelkul. (az mar csak hab a tortan, hogy a PCI-s VGA-vezerlo - s3 trio64v - sem indul be, nincs kep, tobb PCI slot kiprobalasa utan sem.)
Ennek a kikapcsolasnak mi lehet az oka? lehet a belso homero altal indikalt kikapcsolas? Persze, mivel a BIOS-t nem latom, nem tudom allitani, az is igaz viszont, hogyha kikapcsol, talan a hutes nem ok. van venti a processzoron (intel), megy is, az egyetlen ketsegem a hovezetopaszta. valami fekete reteg volt eleve a hutoborda aljan. Ez az? vagy ezt le kell szedni, es beszerezni a szilikont?
legyszi help! -
DukeFX
tag
válasz
ursa major
üzenetére
Lehet, hogy elírták a bekapcsológomb helyét. Fogj egy lapos csavarhúzót és piszkáld végik a pineket. (magyarul: érints össze 2 pint csavarhúzóval)
Egyébként nekem is volt ilyen problémám (ASUS P4P800-E Deluxe). Már a 100-ik buherálgatás után feladtam. Később bekapcsoltam és jééé... elindult. Azóta megy.
[Szerkesztve] -
ursa major
csendes tag
sziasztok,
a minap vettem egy asus p4v8x-x alaplapot 2000-es celeron procival+hűtővel, 256 mb rammal és egy új 300W-os táppal.
a gond az, hogy összerakosgatás után az ég világon semmi nem történik, tehát se a ventillátorok, se semmi el nem indul a főkapcsolóra.
az alaplapon van egy kis led, az kigyullad, továbbá a tápból jövő sorkapcson is mértem feszültséget, de a 12V-os csatlakozon nem (gondolom, ott csak akkor jelenik meg, ha sikerült bekapcsolni, igaz?)
a főkapcsolót is cseréltem, vagyis két házzal (az egyik megintcsak vadiúj) is próbáltam, semmi.
egyes tanácsokhoz igazodva próbáltam 2-3 IDE eszköznyi terheléssel ill. anélkül is, ugyanúgy semmi, csak a kis led.
alaplaphiba? táphiba? felhasználóhiba?
még garanciális minden alkatrész, de remélem, hogy nincs szükség cserére.
mit tudtok javasolni? hol keressem tovább a hibát?
köszi,
akos
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest