- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
wise0.tamas
újonc
Szintén zenész: nekem továbbra is a Buds Live ezek közül a kedvenc (használom gyakorlatilag napi szinten). Mert a többi "in-ear" (agybadugós) változat nem fér be a fülembe.
Csak a Plantronics Fit 3100 (ezt már ritkábban használom) és a Samsung Buds Live (még jól működik, pedig használtan vettem ezt is) használható nekem, meg, persze, a Poly Focus 2 UC (használtan vettem kb. harmad áron, ~20eFt-ért, újonnan 60+eFt-ért láttam alza-n), mert 8 órát van a fejemen, és bírja, meg én is...
Az, viszont, tényleg szomorú, hogy Samsung a Live óta nem jelentetett meg hasonló kialakítású headset-et, de ezt már nem is támogatja (tudtommal nem kap már friss firmware-t sem)Kéne valami ilyen a Samu-tól már...!
Én most fontolgatom, hogy utánpótlásnak még beszerzek egy újat vagy használtat...
Új hozzászólás Aktív témák
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest