Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
wise0.tamas
újonc
Szintén zenész: nekem továbbra is a Buds Live ezek közül a kedvenc (használom gyakorlatilag napi szinten). Mert a többi "in-ear" (agybadugós) változat nem fér be a fülembe.
Csak a Plantronics Fit 3100 (ezt már ritkábban használom) és a Samsung Buds Live (még jól működik, pedig használtan vettem ezt is) használható nekem, meg, persze, a Poly Focus 2 UC (használtan vettem kb. harmad áron, ~20eFt-ért, újonnan 60+eFt-ért láttam alza-n), mert 8 órát van a fejemen, és bírja, meg én is...
Az, viszont, tényleg szomorú, hogy Samsung a Live óta nem jelentetett meg hasonló kialakítású headset-et, de ezt már nem is támogatja (tudtommal nem kap már friss firmware-t sem)Kéne valami ilyen a Samu-tól már...!
Én most fontolgatom, hogy utánpótlásnak még beszerzek egy újat vagy használtat...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest