Új funkciókat kapott a Galaxy Buds széria

A Galaxy Buds2 Pro-t, Buds2-t és Buds FE-t érintő frissítés kényelmi funkciókat és AI megoldásokat tesz elérhetővé.

A Galaxy Buds modellek frissítése nem csak a hangzást teszik élvezhetőbbé, de az ökoszisztémához való csatlakozást is megkönnyítik. A Galaxy Buds2 Pro bizonyos Samsung TV-kel (2023-as MicroLED és Neo QLED 8K modellek) egy ideje már tudja azt a trükköt, hogy egyszerre több fülhallgatón is ugyanaz az audiotartalom szól, ez (amúgy Auracast funkció) mostantól a Galaxy S24 és S23 készülékekre is kiterjed (kivéve az FE modellek), így egy okostelefonhoz több fülhallgató csatlakozhat és élvezheti ugyanazt a tartalmat.


[+]

A korábban telefonokon, számítógépeken és táblagépeken elérhető 360 Audio mostantól egyes TV-ken is opció (Galaxy Buds2 Pro és Buds2; Samsung Neo QLED 8K (QN900D, QN800D), Neo QLED 4K (QN95D, QN90D, QN87D, QN85D), OLED (S95D, S90D, S85D) és QLED (Q80D, Q70D), a Galaxy Buds fülesek pedig a fejmozgást is követik a valóban térhatású hangzás minél hitelesebb imitálása érdekében. A telefon és a TV közötti zökkenőmentes váltásról az Auto Switch gondoskodik, így bejövő hívás esetén a Buds2 Pro automatikusan hangforrást vált, a hívás végeztével pedig visszavált a TV-re vagy számítógépre.

Az AI alapú valós idejű fordításhoz szintén bevethetők lettek a Galaxy Buds modellek. Bármely Galaxy S24 szériás modellhez csatlakozva elérhető a tolmács anélkül, hogy a telefont a két fél egymás között adogatná. Az egyik fél a kihangosított eszközt használja, a másik pedig a fülhallgatót, amelynek megérintésével a megszólalás sorrendjét is módosíthatja beszélgetés közben. A frissítés február végétől, tehát mostantól fokozatosan válik elérhetővé a meghatározott modellekre, a tolmács viszont egyelőre csak 13 nyelven (angol, francia, hindi, japén, koreai, kínai, lengyel, német, olasz, portugál, spanyol, thai és vietnámi) áll rendelkezésre, amelyek között a magyar sajnos nem szerepel.

Azóta történt

  • 25 év az okosgyűrűig

    A Samsung látványos infografikán mutatja be a hordható okoseszközök evolúcióját az elmúlt 25 évben.

Előzmények

Hirdetés