- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Nem tölt folyamatosan van ha este elfelejtem leszedni töltöröl akkor reggel 83%-on van ugy hogy 85-re van állitva. Erre gondoltak már a samsungnál is nem heréli az aksit ha rajta hagyod. Plusz lehet olyat is hogy beállitod mikor kellsz és elötte tölti fel 100%ra teljesen hogy ne egész este legyen 90% felett.
-
Lajmund
őstag
Persze legyen fejlödés. Nem akarok vitát generálni de szerintem tul van tolva kicsit ez a töltsük fel egyböl a telefont sztori. Nekem itthon,munkába,és autoba is van töltési lehetöségem. Csak itthon töltöm mert simán kibir egy napot ugy a telom (s23ultra) hogy csak 85%-ig töltöm. Be van kapcsolva a lassu töltés igy 90 perc mire feltölt kényelmesen amig hesszelek vagy filmezek este vagy alszok. Az se érdekelne ha 3 ora lenne. Napi átlagba 5-6 orát használom max felbontáson 120hz-en. Codozok (játék fullra felhuzva br modba) meg mindent is csinálok állando ora és zene bluetooth kapcsolaton. Este 20% környékén teszem fel. Ha mondjuk ez nem lenne elég akkor 100%-ig tölteném már nyernék 1.5 orát kb. De ha ez se lenne elég bekapcsolnám a gyorstöltést és napközben ha ugy van X perc alatt 45 wattal belepumpálhatnák 30-50%-ot ami megint egy jó darabig elég. Nekem az tetszene jobban ha nem egy napot birna hanem egy hetet mint az órám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest