- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Hagyjad nem ismerik a Rutinok írását.
Én meg vezeték nélkül töltöm az Ultrát na az milyen lassú már és még is tudok élni.
Hétvégén olyan keveset használom a telót otthon hogy pénteken feltöltöm kb 90%-ig aztán Vasárnap este töltöm legközelebb.
Aki a telóján él az vegyen olyan telót ami 3213W-al tölt aki meg ráér mint én is annak meg elég a Samu/ápül sebessége.
Amúgy sem töltenek 120W-al a telók.. csak két akku/cella van benne amit 2x60W-al tölt jobb ha tőlem tudjátok. -
dnelb
veterán
-
klaya86
senior tag
Én pont a lassú töltés miatt adtam el az s21fe -t, 1 óra 15 perc a full töltés. 2023ban vagyunk. Nem azt mondom, hogy töltsön fel 10 perc alatt,de 30-40 perc az arany közép szerintem. Sokszor jól jött volna,ha gyorsan tudom tölteni. Addig nem is zavart, amíg a korrekt üzemidőt a Samsung ügyesen elbaxta az Android13-al. Lehet, hogy most okés az üzemidő az s23 ultrával, de semmi garancia, hogy egy one ui 6.0 nem fog neki odabaxni, vagy egy későbbi frissítés. Aztán majd csak jól jönne a gyorsabb töltés. Én személy szerint várom,, hogy a Samsung szintet lépjen végre töltés téren. Addig nem veszek újra Samsungot, míg normális sebességgel nem tud tölteni egy rahedli pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Synology NAS
- Minecraft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged