- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrOomen
tag
válasz
Blizzardking #28 üzenetére
2-szer több frissítéssel, használható szoftverrel, és akciózva még olcsóbban mint kb bárki
-
Blizzardking
őstag
válasz
LosBlancosRM #24 üzenetére
De tett, más (kínai) gyártók töltési sebességének a harmadával adja el a telefonjait háromszoros áron.
-
Kinder
senior tag
Nekem Apple13promax van, az is lassan tölt, de 2 napot kibír.
Viszont mivel éjjel töltöm, amikor alszom, pont nem izgat a sebessége.
Ha nagyon lemerülne a 2. nap napközben, akkor meg nehogy már ne tudjak tölteni valahol bele 10 perc alatt pár wattot... autóban, melóhelyen....
Baromira nem értem ezt a fajta hisztit. -
NvidiaRTX
őstag
Hagyjad nem ismerik a Rutinok írását.
Én meg vezeték nélkül töltöm az Ultrát na az milyen lassú már és még is tudok élni.
Hétvégén olyan keveset használom a telót otthon hogy pénteken feltöltöm kb 90%-ig aztán Vasárnap este töltöm legközelebb.
Aki a telóján él az vegyen olyan telót ami 3213W-al tölt aki meg ráér mint én is annak meg elég a Samu/ápül sebessége.
Amúgy sem töltenek 120W-al a telók.. csak két akku/cella van benne amit 2x60W-al tölt jobb ha tőlem tudjátok. -
subset
senior tag
"érzékelhető életminőségváltozást hozna a felhasználók számára"....
Drukkolok mindenkinek - legfőképp a cikkírónak, hogy mihamarabbi "életminőségváltozáson" eshessen át a mobiltöltéstechnológiai innovációknak hála !
Tök, jó ha ennyi is elég hozzá ! Nem tudom, nekem valahogy más hiányzik egy áteséshez -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Blizzardking #23 üzenetére
Tehát szerintetek 7 éve nem tett semmit a Samsung annak érdekében, hogy ne ismétlődjön meg a Note7 (felfújt?) fiaskója?
Számomra sokkal fontosabb lenne, hogy egy napot nagyjából bármilyen terhelésen kibírjon a telefon. 13PM 10-11 SOT-ot hoz 2 nap alatt úgy, hogy már lebutította az Apple 13ról(3. nap)... -
Blizzardking
őstag
válasz
bence1024 #12 üzenetére
Nekem is egyből az ugrott be. Elektronikai/technológiai szempontból nagyon ott kell lenni a gyorstöltéshez. És a note 7-ben még normál töltési sebességgel is sikerült elbaszni. Folyamatosan figyelni kell az áramot, a hőmérsékletet, és magának az akkunak kb hibátlan összeszerelésűnek kell lennie. Mindezt napi 1-2 alkalommal, éveken keresztül, több millió készülékben, úgy, hogy ha akár 1 db-nál is gixer van, tuti fél órán belül youtube videó lesz belőle és valamilyen "gate".
Úgy, hogy méregdrága a készülék, minden szektatag csak a tökéletessel éri be, ezért tökéletesen atombiztosnak kell lennie, nekik különösen. Szerintem erre gondolt dnelb is, de én biztosan. -
Lajmund
őstag
Nem tölt folyamatosan van ha este elfelejtem leszedni töltöröl akkor reggel 83%-on van ugy hogy 85-re van állitva. Erre gondoltak már a samsungnál is nem heréli az aksit ha rajta hagyod. Plusz lehet olyat is hogy beállitod mikor kellsz és elötte tölti fel 100%ra teljesen hogy ne egész este legyen 90% felett.
-
dnelb
veterán
-
MrOomen
tag
Lehet lassbb a töltés, de a 2 és fél éves S21 Plusom még mindig 90% feletti akksival bír
25w-tal így is megvagyok 40 perc töltéssel -
klaya86
senior tag
Én pont a lassú töltés miatt adtam el az s21fe -t, 1 óra 15 perc a full töltés. 2023ban vagyunk. Nem azt mondom, hogy töltsön fel 10 perc alatt,de 30-40 perc az arany közép szerintem. Sokszor jól jött volna,ha gyorsan tudom tölteni. Addig nem is zavart, amíg a korrekt üzemidőt a Samsung ügyesen elbaxta az Android13-al. Lehet, hogy most okés az üzemidő az s23 ultrával, de semmi garancia, hogy egy one ui 6.0 nem fog neki odabaxni, vagy egy későbbi frissítés. Aztán majd csak jól jönne a gyorsabb töltés. Én személy szerint várom,, hogy a Samsung szintet lépjen végre töltés téren. Addig nem veszek újra Samsungot, míg normális sebességgel nem tud tölteni egy rahedli pénzért.
-
Lajmund
őstag
Persze legyen fejlödés. Nem akarok vitát generálni de szerintem tul van tolva kicsit ez a töltsük fel egyböl a telefont sztori. Nekem itthon,munkába,és autoba is van töltési lehetöségem. Csak itthon töltöm mert simán kibir egy napot ugy a telom (s23ultra) hogy csak 85%-ig töltöm. Be van kapcsolva a lassu töltés igy 90 perc mire feltölt kényelmesen amig hesszelek vagy filmezek este vagy alszok. Az se érdekelne ha 3 ora lenne. Napi átlagba 5-6 orát használom max felbontáson 120hz-en. Codozok (játék fullra felhuzva br modba) meg mindent is csinálok állando ora és zene bluetooth kapcsolaton. Este 20% környékén teszem fel. Ha mondjuk ez nem lenne elég akkor 100%-ig tölteném már nyernék 1.5 orát kb. De ha ez se lenne elég bekapcsolnám a gyorstöltést és napközben ha ugy van X perc alatt 45 wattal belepumpálhatnák 30-50%-ot ami megint egy jó darabig elég. Nekem az tetszene jobban ha nem egy napot birna hanem egy hetet mint az órám.
-
janeszgol
félisten
Ez szép dolog, és kell is, de fontosabbnak tartom a melegedésre való megoldást inkább.
A mobilipar elkezdhetne ezzel foglalkozni igazán, nem (csak) a töltéssel. -
bence1024
tag
De miért gondoljátok, hogy közrejátszik a note 7?
Ott nem volt gyorstöltés, akkor miért félnének? -
ForRedGlory
félisten
Nincs elég kapacitás egy Samsungnak.
-
akosxyz
senior tag
válasz
LosBlancosRM #9 üzenetére
Szerintem is közrejátszik a note7. Azért az rettentő nagy bukta volt a samunak. Nem engedhetnek meg még egy olyan hibát.
-
LosBlancosRM
őstag
Már megint? Hány éve mondják az új technológiát, aztán nem lett belőle semmi. Ez is max mókolás.
-
szkaroly
senior tag
válasz
PirosHello #4 üzenetére
Így is megveszik elegen mindkettőt, minek ilyet rakni bele.
-
dnelb
veterán
válasz
PirosHello #4 üzenetére
a note 7 fiaskó van mögötte
-
PirosHello
senior tag
Valamiért nem volt érdeke a 2 piacvezető gyártónak a magas töltésteljesítmény. Azzal nem akartak foglalkozni, vagy egyéb megfontolások (akku élettartam?) van mögötte.
-
realist
őstag
Gondolom 3-5 év és csak hozza egy top samsung készülék is egy jelen kori átlag középkategóriás töltési teljesítményét. Csak így tovább!
-
Ricardo
titán
válasz
SkyLine3000 #1 üzenetére
Van gyártó aki ugyanezt csinálja. Éveket késve behoz valamit, ami a konkurenciánál már alap, majd jön a duma, hogy "de ők rendesen megcsinálják", és egyébként is mostanra jutott el a technikai fejlődés oda, hogy normálisan meg lehessen oldani.
Lehet hogy itt is erről van szó
Csak azért nem csinálták meg eddig , mert nem akartak mókolni, de most a technika eljutott oda, hogy lehetőségük van rendesen megoldani -
SkyLine3000
addikt
Szóval a Samunak új gyártástechnológia kell ahhoz, hogy a konkurencia max töltési teljesîtményének harmadát, negyedét elérjék. Bravo!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Ultra és az S24+ állítólag 65 wattos töltésteljesítménnyel várható, az alapmodellre nem maradhat elég gyártókapacitás.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest