Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
LosBlancosRM #24 üzenetére
De tett, más (kínai) gyártók töltési sebességének a harmadával adja el a telefonjait háromszoros áron.
-
Blizzardking
őstag
válasz
bence1024 #12 üzenetére
Nekem is egyből az ugrott be. Elektronikai/technológiai szempontból nagyon ott kell lenni a gyorstöltéshez. És a note 7-ben még normál töltési sebességgel is sikerült elbaszni. Folyamatosan figyelni kell az áramot, a hőmérsékletet, és magának az akkunak kb hibátlan összeszerelésűnek kell lennie. Mindezt napi 1-2 alkalommal, éveken keresztül, több millió készülékben, úgy, hogy ha akár 1 db-nál is gixer van, tuti fél órán belül youtube videó lesz belőle és valamilyen "gate".
Úgy, hogy méregdrága a készülék, minden szektatag csak a tökéletessel éri be, ezért tökéletesen atombiztosnak kell lennie, nekik különösen. Szerintem erre gondolt dnelb is, de én biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- Battlefield 7
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged