- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Elősször mindenképp ki kéne derítened, hogy milyen kártyád van. Esetleg az S3 honlapján be tudják azonosítani gyári szám alapján.
Egyébként az xf86cfg -ba bejutottál?
Ja, még egy: a legújabb kernel (2.6 vagy fölötte) már nem támogatja a régi S3trio-kat. Tehát nem a 3D Triokat, azok mennek, hanem a régi sima 1/2 megásakat. Lehet, hogy ez ''rokonára'' ,a virge-re is vonatkozik. Bár ezt nem tartom valószínűnek. Meg Te valszeg 2.4-es kernelt is használsz, úgyhogy más lezs a problem. Azt javaslom, nézd meg a www.linuxforum.hu -t. Nekem is ott szoktak segíteni, ha valami nem megy. -
Zoltán
őstag
Valszeg az a gond, hogy nem jó drivert használsz. Néha cseles itt a X. Szóval xf86cfg -t elindítod (root-ként), és végignézed a listát, hogy milyen driverek vannak. Ha neked mondjuk S3Trio3DAGP2X van, akkor az S3Virge-k között találod meg. Kicsit logikátlan, de ez van.
Tehát vezérlőpultot hagyd a francba. Ha mégis ott akarod beállítani, akkor az oké előtt mindenképp nyomj egy tesztet. Nem azért, hogy teszteld, de ennélkül sokszor nem veszi észre, hogy módosítottad.
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
UHU-Linux alatt van-e olyan számlázó progi amit az APEH is elfogad?
-
Zoltán
őstag
Tudom, hogy nem sokat segít, de szerintem se a böngészők a hibásak. Hardware hiba esetleg? Az előző oprendszer alatt gondolom nem csinálta, szóval nem valószínű. Ha csak netezéskor rak ki, akkor talán azzal a részével lesz a gond. Milyen hozzáférést használsz? Nekem semmi ilyen gondom nem volt az UHU-Linux, Adsl alatt.
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
UHU-Linux-ban melyik böngésző van benn a Galeonon kívül? Melyik tud olyat, hogy a popupkillerének meg lehet mondani, hogy melyik popupot engedje át mindig, a többit meg ne?
Köszi. -
Zoltán
őstag
Nemrégiben átálltam az 1.1-es UHU-Linuxra. Minden nagyon szép és jó is (Egyből ment a pendrive, meg az adsl is, minden gond nélkül, ez hatalmas élmény volt win98se után!) , de azért van egy két problem, segítsetek, ha tudtok, légyszi!
-A boot nagyon lassú, win98se alatt mint a villám bootolt be. Azt még rendben kiírja, hogy melyik vinyóról bootol a kernel, de aztán vár egy fél órát mire a kis pontok nekiállnak telni.
-Az egész grafikus kezelő felület is nagyon lassú, tehát várni kell az ablakok megjelenésére.
Gép: Celeron 633A, 192 Mb SDRAM, UDMA33 vinyó, Via Apollo Pro chipset, S3 Trio3D Agp2X, UHU-Linux 1.1rc., más oprendszer nincs rajta, tehát a hda1-ről bootol. Tudom, hogy nem egy játékgép, de eddig az alap dolgok villámgyorsak voltak rajta.
Ha van valakinek tipje, hogy mit állítsak át, köszi. -
Zoltán
őstag
Nemrégiben átálltam az 1.1-es UHU-Linuxra. Minden nagyon szép és jó is (Egyből ment a pendrive, meg az adsl is, minden gond nélkül, ez hatalmas élmény volt win98se után!) , de azért van egy két problem, segítsetek, ha tudtok, légyszi!
-A boot nagyon lassú, win98se alatt mint a villám bootolt be. Azt még rendben kiírja, hogy melyik vinyóról bootol a kernel, de aztán vár egy fél órát mire a kis pontok nekiállnak telni.
-Az egész grafikus kezelő felület is nagyon lassú, tehát várni kell az ablakok megjelenésére.
Gép: Celeron 633A, 192 Mb SDRAM, UDMA33 vinyó, Via Apollo Pro chipset, S3 Trio3D Agp2X, UHU-Linux 1.1rc., más oprendszer nincs rajta, tehát a hda1-ről bootol. Tudom, hogy nem egy játékgép, de eddig az alap dolgok villámgyorsak voltak rajta.
Ha van valakinek tipje, hogy mit állítsak át, köszi.
Zoltán
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest