- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Gamma
tag
Az ATI honlapjan van fennt linuxos driver
RPM formaban es aztat kell felrakni... pontos leiras is van hozza....
Nekem 9600Pro-m van, es en csak a TV-out+gmplayer-rel szorakoztam nem keveset .... sajna azt azota se sikerult megcsinalnom....
OFF
Ha valaki mar leirta akkor bocs- most jutottam el eddig a hozzaszolasig
ON -
Cathfaern
nagyúr
Leginkább azért nem találsz drivert, mert nem kell hozzá
Tudom, ez még nem segít rajtad, szóval nézzük konkrétan:
Milyen UHU-d van rc2, rc3, 1-es verziójú? Ha rc3, vagy 1, akkor nincs gond, mindjárt írom/mondom tovább. Ha rc2, akkor inkább ajánlom újabb beszerzését. Egyszerűen azért mert az rc2-ben 4.2.0-as X van, ami _nem_ támogatja az Ati kártyákat, ezáltal bonyolulttá téve a használatukat. Ha viszont rc3-ad, vagy 1-ed van (ez utóbbi a legújabb verzió), akkor a telepítés közben hibáztál szvsz. Ugyanis van egy olyan rész (remélem az UHU-nál is van), ahol videókártyát kell választani. Na itt kell(ett volna) (Ati) Radeon-t választani. És akkor menne minden mint a karikacsapás. Ha azt választottad, akkor passz. Szóval ajánlott megoldás: rakd újra az UHU-t. Persze meg lehet oldani e nélkül is, ha van kedved manuálisan configure fájlokat szerkesztgetni
Btw. én az utóbbit tettem, mivel akkor még csak rc2-volt, nekem meg R9000Pro. Így aztán a linuxxal töltött első két-három hetem szöveges módban zajlott -
el se indult a gafikus telepitő??
a tesztképen 3 négyszög egy közös /a monitor bal felső sarka/ sarokkal.
Mármint, ha a max felbontás 1024x768:
1.640x480-as 4zet
2.800x600-as 4zet
3.1024x768-as 4zet
plusz a monitor közepén: ''...nyomd meg ezt a gombot 15 mp-en belül, ha a tesztkép megfelelően jelent meg...'' -
biztos jol állitottad be a moncsit??
a telepitő elindult a kék feelingel??
valami vesa modot kell választani, aztán a teszt gombot addig nyomkodni, amig el nem indul a tesztkép a kivált felbontáson. bát most lehet, hogy keverem a monitort a vga kártyával. a hozzáértők javitsanak ki.
egyébként én nekem se kezeli rendesen Ti4200-esem, igaz van hozzá driver, cska hát a telepitése..
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest