- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
drpele
senior tag
Egy olyan problémám van amit sajna egyedül nem tudok megoldani.
Mandrake linux 9.2-vel próbálkozom. Szinte 1 progit sem tok telepíteni forrásból, egy darabig úgy néz ki OK minden de utána mindig ezt a hibaüzit kapom amikor kiadom a ./configure parancsot: Checking for libapplanet-2.0: Package libapplanet-2.0 was not found int he pkg-config search path. És itt megáll a tudomány, hiába próbálok csinálni akármit, semmi haszna.
Egyedül az Opera-t tudtam gond nélkül feltenni, igaz ott kimarad ez a ./configure.
Sry de eléggé láma vagyok a témához
-
drpele
senior tag
válasz
eddie303
üzenetére
Sajnos a vnc-vel nem igazán vannak jó tapasztalataim, de ha nincs más lehet megpróbálom...
Még win-win tekintetben néztem, de soxor nem frissíti az ablakok tartalmát, pl nem látszik, hogy új sor jelent meg a távoli ablakban csak miután megmozdítom a görgetősávot akkor jelenik meg az új tartalom, + egyéb apró hülyeségek... -
drpele
senior tag
Én is rászántam magam a linux install-ra, de a végleges áttéréshez szükségem lenne egy olyan remote control progira amivel windowsod gépet tudok vezérelni linux alól. Jelenleg a Radmin nevű remote progit használom de sajnos nincs linuxos verziója. Egyáltalán megoldható linux alól vezérelni a win-es gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest