- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
levélküldésnél meg kell adnom a kapcsolathoz tartzó logint és a jelszót.
egyébként azt csináltam, hogy beirtam a relay.vnet.hu helyett, hogy localhost és valahogy elindult a levél a másik fiokomba. és persze meg is érkezett
/ha valami ökörséget irtam légyszi ne röhögjetek ki/
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
De azt nem a szolgáltató küldi? Mármint hogy mi a DNS-szerver címe.
Mert lásd (#703), ez már egyszer működött, azóta meg csak modemcsere volt.
Viszont most kibabráltam magammal, mert a melóhelyen vagyok nem tudok linuxozni, viszont majd este jól kipróbálom, amit itt összeírkáltok. -
Panther
HÁZIGAZDA
Köszi a segítséget.
1. Linux alaprendszeren azt értem ami nem jó semmire, csak tudok menni a könyvtárak között, meg tudok új csomagokat telepíteni. Mert kicsi vinyóm van, és nem akarom olyan cuccokkal tömni, ami nem is kell nekem.
2. MC: Midnight Commander? Ha jól emlékszem valami ilyenről hallotam egyszer. De hogyan kellene telepíteni utólag?
3. A ''man mount''-ot már én is megtaláltam valahogy, csak aztán nem volt türelmem elolvasni, emlékeim szerint valami 900 sor volt vagy mennyi...Nem tudná valaki röviden leírni a paraméterek lehetséges értékeit, és jelentőségüket/jelentésüket? Köszi
4. A kérdés akkor továbbra is áll: hogyan kell utólag csomagokat telepíteni UHU-ban?
Thanx mindenkinek aki majdan válaszol -
Cathfaern
nagyúr
1. Én nem ilyen paranccsal néztem, hanem a Gnome monitorozó eszközével. Ott pedig az volt, hogy foglalt memória 45x MB
2. Ugyebár az UHU-t úgy ''hirdetik'', hogy ezt állítgatás nélkül is lehet gond nélkül használni=>az ''egyszerű'' userek is menni fog...Btw Mandrake 9.1 alatt KDE-vel, minden csicsa bekapcsolva, és jóval gyorsabb, mint a default UHU...(ugyanazon a gépen) -
up
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest