Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Krisz@1975
üzenetére
Huhh, bocsi, mostanában nem jártam erre...
szóval a .run file-ba nézz bele, ott valahol hivatkozik a /usr/src/valami könyvtárra (talán /usr/src/linux/include ??), vagy átírod magában a file-ban az elérési útvonalat arra, ahol valóban van a kernel headers, vagy csinálsz rá egy szimlinket.
Pl:
ln -s /usr/src/include /usr/src/linux/include
valószínűleg nem pontosan ezek az elérési utak (most nincs előttem bagoly), de ha kicsit körülnézel, rá fogsz jönni, az include könyvtár a lényeg. Ja, ugye a kernel-headers csomag fel van telepítve? mert különben nem lesz mit megtalálni...
de ha jól emléXem, valamilyen kapcsolóval meg lehet adni, hogy hol keresse az include-okat a .run. próbáld a ./xxxx.run --help -et, hátha segít.
bocs, hogy nem tudok konkrétumokat, de egyrészt már régen volt, és munkahelyen nincs Linux
, másrészt meg én RC3-t használok, és nem tudom, nem változtattak-e valamit az 1.0-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, másrészt meg én RC3-t használok, és nem tudom, nem változtattak-e valamit az 1.0-ban.