Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Tegnap este 1 órát próbálkoztam beállítani. Sikertelenül. Így gondoltam, hogy leszedem az 1.2es verziót. Most jön lefelé. És amúgy eszembe jutott, hogy az előző konfigommal se ment
(azon is AC97 hang volt) Jah igen: honnan lehet leszedni Linuxra játékokat, progikat, meg ilyeneket? És amúgy tegnap linux alól letöltöttem egy progit (linuxos) és kaptam egy .bin fájlt, amivel nem tudok mit kezdeni
Utolsó kérdés: pl: videókarinak nem kell drivert felrakni, jó az amit a Linux felrak magának? Sorry a kérdésekért, csak nagyon láma vagyok (egyenlőre
)
Üdv: Atesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(azon is AC97 hang volt) Jah igen: honnan lehet leszedni Linuxra játékokat, progikat, meg ilyeneket? És amúgy tegnap linux alól letöltöttem egy progit (linuxos) és kaptam egy .bin fájlt, amivel nem tudok mit kezdeni
)