- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
1. Kezdőknek miért inkább UHU mint bármi más? Én is szeretnék linyukszolni, winek lelkivilágát már egész jól ismerem, és angolul is tudok annyira, hogy ne érdekeljen, hogy magyar-e a szoft (sőt... a magyar programokat kicsit erőltetettnek érzem
). Szóval miért pont UHU-t válasszon egy windowsos ''power user''? Vagy ne is azt?
Mit tanácsolsz (-tok) ?
2. Én az uhulinux.hu -n találtam olyan részt a faq-ban valahol, ami semmiféle encodinggal és böngészővel (ce,we,unicode,win1250 stb; ie6, opera6) nem jelent meg normálisan, ami fent van nálam. Kérdőjelek voltak az ékezetes betűk helyén, illetve unicode esetén valami fura keleties írásjelek. Ez normális? Csak linux alatt jó?
üdv
up
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest