Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabranek

senior tag

Udvozlet!

Egy kis segitseget kernek az alabbi problemben, nem annyira linux de szerintem kapcsolatban lehet vele.
    Nemreg feltettem az uhulinux 1.0 verzt, ami jol is muxik, semmi gond vele. Viszont azota szorakozik a winem. 80Gb-s vinyo: c=4gb ezen w2k, d=4Gb uhu, e= maradek. Win bootolasa nagyon sokaig tart (4-5 perc!), igazsag szerint nem is annyira a boot, hanem mikor mar betoltotte magat a win es ki kellene raknia az asztalt, itt varakozik kb 4 percet. Ez azota van igy miota linux lett melle rakva. Elotte 20, max 30 masodperc alatt bentvolt a desktop.
    Tegnap betettem melle +1 vinyot rackben. Linuxba bootoltam, be is mountoltam rendesen de valamiert ujra kellet inditani gepet es veletlenul wint inditottam. Nagynehezen beszuttyogi magat winbe, erre explorerrel kirakja nekem azokat a patriciokat amiket linux alatt nezegettem. Aszt hittem falat bontok, teljesen lehidaltam.

Regebben a linux helyen w98 volt de arra nem volt szuksegem ezert helyette lett uhu. Viszont elfelejtettem torolni a master boot recordot ezert lin telepitese utan, restartnal bejott elobb az uhu boot menegere, ha ott wint valasztottam betoltotte a regi boot managert, aminel w2k es win98 kozott lehetett valasztani. Ezutan w2k mar be sem tudott toltodni, Szerintem mert nem talalta a win98 patriciot. Mindegy, ujraraktam w2k-t teljes c: format utan.

es most itt tartok, mas otletem nincs minthogy lepatricionalom az egesz vinyot. Ehhez nincs nagy kedvem mert tele van cuccal, amit most nehez lenne lementenem.

Ha vkinek van otlete mit csinaljak azt megkoszonnem :)

Új hozzászólás Aktív témák