Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
Udvozlet!
Egy kis segitseget kernek az alabbi problemben, nem annyira linux de szerintem kapcsolatban lehet vele.
Nemreg feltettem az uhulinux 1.0 verzt, ami jol is muxik, semmi gond vele. Viszont azota szorakozik a winem. 80Gb-s vinyo: c=4gb ezen w2k, d=4Gb uhu, e= maradek. Win bootolasa nagyon sokaig tart (4-5 perc!), igazsag szerint nem is annyira a boot, hanem mikor mar betoltotte magat a win es ki kellene raknia az asztalt, itt varakozik kb 4 percet. Ez azota van igy miota linux lett melle rakva. Elotte 20, max 30 masodperc alatt bentvolt a desktop.
Tegnap betettem melle +1 vinyot rackben. Linuxba bootoltam, be is mountoltam rendesen de valamiert ujra kellet inditani gepet es veletlenul wint inditottam. Nagynehezen beszuttyogi magat winbe, erre explorerrel kirakja nekem azokat a patriciokat amiket linux alatt nezegettem. Aszt hittem falat bontok, teljesen lehidaltam.
Regebben a linux helyen w98 volt de arra nem volt szuksegem ezert helyette lett uhu. Viszont elfelejtettem torolni a master boot recordot ezert lin telepitese utan, restartnal bejott elobb az uhu boot menegere, ha ott wint valasztottam betoltotte a regi boot managert, aminel w2k es win98 kozott lehetett valasztani. Ezutan w2k mar be sem tudott toltodni, Szerintem mert nem talalta a win98 patriciot. Mindegy, ujraraktam w2k-t teljes c: format utan.
es most itt tartok, mas otletem nincs minthogy lepatricionalom az egesz vinyot. Ehhez nincs nagy kedvem mert tele van cuccal, amit most nehez lenne lementenem.
Ha vkinek van otlete mit csinaljak azt megkoszonnem
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest