- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
Üdv
- nos, mondjuk a winxp felülete igenis piszokgyors a gyári vga driverrel is. 256 színű, de gyors... Persze itt még nem beszélek játékokról meg ilyesmiről...
- miből áll win alatt feltolni egy nvidia drivert? kb. exe indít, next, next, reboot. linux alatt mintha ez csöppet bonyolultabb lenne
- nem azt mondtam, hogy előre optimalizálják bármire, hanem hogy detektálja az install, vagy legyen választható, és ott helyben forgassa le az adott gépre, szerintem ezt nem lehet olyan túl bonyolult megoldani... ráadásul mint mondtam, ez lehet opcionális is, nem kell mindenkinek keresztülverekednie magát rajta
a ''nagy'' rendszerek hogy mennek ilyen szempontból? Ott is mindent újra kell forgatni ha azt akarod, hogy gyorsabb legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest