- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.krisz03
tag
Hali!
Találtam itthon egy UHU-Linux 1.2-t (valami office változat), és mondom megpróbálom felrakni (hozzáteszem nem értek a Linuxhoz) egy Compaq Deskpro 400-as gépre. No igen, csak egy ilyen üzenet fogadott (szokásos üzenet a hardwercserénél, de az üzenetnek a második része a fontos most): If you are running Unix, you need to configure your system using the Compaq User Diagnostics discette.
A Linux telepítő természetesen nem indult, viszont a másik gépemen hiba nélkül.
Guglival rákerestem erre a lemezes valamire, és leszedtem valami Compaq Softpaq v3.10-et, amivel csináltam 3 lemezt, bootoltam róla, de sajna nem vágom mit kellene csinálni/állítani benne, hogy tudjak Linuxot telepíteni.
Bocsi a lámaságom miatt, de azért reménykedek benne, hogy tudtok segíteni valamit...
Előre is köszi!
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest