Hirdetés
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.krisz03
tag
Hali!
Találtam itthon egy UHU-Linux 1.2-t (valami office változat), és mondom megpróbálom felrakni (hozzáteszem nem értek a Linuxhoz
) egy Compaq Deskpro 400-as gépre. No igen, csak egy ilyen üzenet fogadott (szokásos üzenet a hardwercserénél, de az üzenetnek a második része a fontos most): If you are running Unix, you need to configure your system using the Compaq User Diagnostics discette.
A Linux telepítő természetesen nem indult, viszont a másik gépemen hiba nélkül.
Guglival rákerestem erre a lemezes valamire, és leszedtem valami Compaq Softpaq v3.10-et, amivel csináltam 3 lemezt, bootoltam róla, de sajna nem vágom mit kellene csinálni/állítani benne, hogy tudjak Linuxot telepíteni.
Bocsi a lámaságom miatt, de azért reménykedek benne, hogy tudtok segíteni valamit...
Előre is köszi!
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) egy Compaq Deskpro 400-as gépre. No igen, csak egy ilyen üzenet fogadott (szokásos üzenet a hardwercserénél, de az üzenetnek a második része a fontos most): If you are running Unix, you need to configure your system using the Compaq User Diagnostics discette.