- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.krisz03
tag
válasz
k.krisz03 #3028 üzenetére
Időközben kiderült, hogy feleslegesen kínlódtam a Linux felerőttetésével a Compaq gépre, mert azon a gépen olyan progikat használnának majd, amik csak Win alatt mennek.
Nem baj, a laptopomra már csak azért is felraktam a Kubuntu-t. Egész jó! Viszont kíváncsi lennék az Ubuntu-ra is. Annak mennyivel bonyolúltabb a telepítése (ez van meg belőle: ubuntu-6.10-desktop-hu-i386.iso; azért nem a dvd-s, mert a laptopon csak cd-rom van)? Így full kezdőként simán ment a Kubuntu telepítés. -
k.krisz03
tag
válasz
Jester01 #3027 üzenetére
Hát nem tudom, hogy vonatkozik-r rá vagy sem, de azon a Compaq-on nem megy a telepítő.
Nem indul: Kiírja, hogy ''Loading stage2'', és innen nem megy tovább (ez még a cd-ről bootolás elején van). A másik gépemen (az már szerencsére nem Compaq) pedig egy pillanatig látom ugyanezt a szöveget, aztán már indul is a telepítő.
2005/05-ös PC World DVD-n találtam.
Ajánlottak nekem egy 5 CD-s SuSE Linuxot is, leszedtem, de az is hibát ír ki. -
k.krisz03
tag
Hali!
Találtam itthon egy UHU-Linux 1.2-t (valami office változat), és mondom megpróbálom felrakni (hozzáteszem nem értek a Linuxhoz) egy Compaq Deskpro 400-as gépre. No igen, csak egy ilyen üzenet fogadott (szokásos üzenet a hardwercserénél, de az üzenetnek a második része a fontos most): If you are running Unix, you need to configure your system using the Compaq User Diagnostics discette.
A Linux telepítő természetesen nem indult, viszont a másik gépemen hiba nélkül.
Guglival rákerestem erre a lemezes valamire, és leszedtem valami Compaq Softpaq v3.10-et, amivel csináltam 3 lemezt, bootoltam róla, de sajna nem vágom mit kellene csinálni/állítani benne, hogy tudjak Linuxot telepíteni.
Bocsi a lámaságom miatt, de azért reménykedek benne, hogy tudtok segíteni valamit...
Előre is köszi!
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Forrmell.enn
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest