- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
ngabor2 #2872 üzenetére
sajnos én a dosos vonalon idultam el annak idején és magával vitt a windows fele. 13 éven át foglalkoztam a microsoft termékeivel egy kicsit talán ''rááltam''. ez van.
Folyamatosan átakarok állni linuxra, de NEM MEGY. Na hogy értsétek nem vagyok hülye az informatikához, (Rendszergazda vagyok, Win2000Serverbla,bla) a kérdéseimet igyekszem úgy feltenni általában, hogy bővebb válast kapjak, mint amennyire szükségem van. Ez egyfajta kérdezői stratégia, ne menjünk bele.
Használtam már debiánt is. Főiskolai tanagyag volt, meg az UHU is. De sohasem működik. Én ezt nem is értem miért. Az hogy most ennyire kiakadtam a linuxra, az már csak hab a tortán, sőt a cseresznye a hab tetején...telepítettem már: redhat,suse,mandrake,uhu-k,debian disztribeket. Ez most tetszene. Tudom, hogy a legutolsó a kinézet a vérbeli unix-osoknak, de én nekem ez így tetszik. Használni szeretném az eszközeimet, de nem tudom, mert teljesen megbonyolítják.
koenig-nek:
de hát én vagyok a root...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest