- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
Forest_roby #3869 üzenetére
vice, szerintem ennél jobb nincs.
gondolom ezt próbáltad, csak elírtad...
esetleg beírhatnád a hibaüzenetet, de nem ígérem, hogy tudok segíteni...
(amúgy, nagyon örülnék, ha tudnék írni c64 emut)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
Forest_roby #2840 üzenetére
vagy a vice - commodore emulátort. ezzel szórakozok mostanában.
újra gyerek vagyok, hüpp...
[Szerkesztve] -
escie
őstag
ff memóriazabálásra:
[link]
[Szerkesztve] -
escie
őstag
footprint?
a lábnyoma a memóriában.
magyarul: mennyi memóriát foglal. okosnak akartam tűnni, a szép szakszavakkal...
így olvastam valahol...
--
Nedudgi,
nem tudom, hogy szivárog-e, lehetséges, de azt már gondolom megtalálták, javították volna. én úgy tudom, hogy működéséből fakad.
nemrég olvastam egy hírt, miszerint egy fickó készített egy patch-t hozzá, amivel másképp használja memóriát, kevésbé ''brutálisan''.
--
Gábor,
neked is jó sokat foglal, nem értem, nálam miért nem ilyen falánk. bár már nem sima 1.5 megy nálam, hanem 1.5-r2. nem tudom, mi a különbség, lehet, hogy van némi fejlődés etéren?
én top-pal szoktam megnézni, de a kde-hez, gnome-hoz van olyan alkalmazás, ami emészthetőbb formában mutatja az adatokat...
--
nekem:
ubuntu topik
hup főlap
gmail beérkező
rios4 hsz szerkesztés
így foglal 10%-ot a félgigá-ból...
[Szerkesztve] -
escie
őstag
persze, hogy nem normális.
sokan ezért nem szertik a mozilla cuccokat, mert óriási footprintjük van.
érdekes, nálam ez sosem jelentkezik, kopp-kopp. vagy maskepp hasznalom ezeket a progikat, vagy nemtudom...
azt hiszem, az hatásos, ha néha újraindítod őket. gáz, de ez van.( értsd, ne rakj beléjuk egy hónap uptime-ot.)
érdekes infó lenne az is, hogy egy sima firefox, egy tab-ba, sima html oldallal, vagy 20 tab, csomó embedded flash, meg java-val... -
-
escie
őstag
kell, igen.
de tessék használni közvetlen a cdrecord, mkisofs, growisofs progikat, és lemehet a gnome is, de még a xorg is.
mostanában ezeket használom, hihetlenül praktikus, és gyors így fronend nélkül egy cd/dvd elkészítése...
különben, nem tudom miért fáj a kdelibs ennyire, főleg előrefordított csomagokon alapuló disztróval...
--
a nerolinux mi pluszt tud nyújtani? kipróbálnám, ha érdemes... -
escie
őstag
tök vicces, hogy pont olyan mondja ezeket, aki csak minden hetedik szökővben bootol újra.
amúgy, én nem bírtam felfedezni lényegi különbséget a reiser, és az ext3 közt, nem mozgatok sok adatot. volt már mindkettő, most ext van, de lehetne reiser is akár...
válaszolva a kérdés feltevőjének, ext3 vagy reiser közül válasszon... ext2 nem naplózik, de mondjuk bootpartíciónak bőven jó.
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest