Aktív témák
-
GD
őstag
sebességben semmi, inkább csak disztro specifikus dolgokban szokatlan.. csomag kezelés, gui cuccok, mplayer, backport-ok, stb..
/mondjuk Fedorában a helyi gépről történő frissítések és a yum, na az érdekes, mert hol szereti, hol nem../
még a boot-olás is kb egyforma gyors.. igaz úgy hogy kb u.a. a szolgáltatások, démonok indulnak
1 gb swap, 1 giga ram, 2,5 barton ,ext3
ahoz képest hogy összvissz 4-5 hónapja foglalkozom linuxal.. majdnem ott vagyok hogy mindent tudok amit win alól..mondjuk sokat fórumozok, olvasok, marcel gagné linux könyve nagyon jó, meg megvettem sokpézé a fedora-redhat teljes referenciát könyvben..
bár, pont ami legjobban kellene az sosincs benne
pl az fstab opcióiról még sehol nem találtam vmi értelmes összefoglalót..
Fedóránál van egy gnome felület ahol az induló processzeket jól belehet lőni, mindent kommentál pár sorral hogy miért felelős, ergo tudom ha nekem nem kell, kikapcs..
na ezt az ablakot nem találom Ubuntuban.. ez hiányzik..
bár erre és sokmásra van a Webmin nevű webes felületű cucc ami nagyon toppon van, persze abból is csak forrás meg rpm-van, forrásból kicsit macerásabb ,még nem volt időm végig olvasni a howto-t
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest