Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz tordaitibi #43126 üzenetére

Szia tordatibi !
    Köszönöm nagyon szépen a pontos infórmácíódat.
    A Lenovo T400 -at srácaimtól kaptam ajándákba,mert tudják érdekel a laptop téma,főleg Ubuntu és Arch cinnamonnal,duálboottal remekűl fut mind a két rendszerem.
    A laptobban 8GB ról 16GB ramra bővítettem,így elrtem azt hogy már van dualchannel és a gép sokkal gyorsabb is let érezhező a kűlőmbség a progranoknak az íditásánl,erről infóként ezt tudom mára mondani. :K

A biosban milyen néven lehet a beállítása hogy csak 80%-ra töltse és ne tovább,vagy 60-70% -ra gondoltam állitani,mert lányom néha elkéri használni és elviszi magával.
    A biosa UEFI,amikor megkaptam bele is néztem a menüjiébe,sok mindent láttam és azt is hogy a két aksit a detektálta - ez a gyári beállitása,én a Secure Boot -ot kapcsoltam csak ki. :K
    Az kétaksinak nem láttam beállitás menüt,de lehet az hogy van én nem találóm.
    A két aksit kitudom venni minden probléma - nélkűl és a hűtőszekrényemben átlagosan 10-15C fok van 3-as fókózatra állitva,a két aksit máma beteszem a tójástartójába és ott jó helyen is lesz. :K
    A tójást sűrűn használjúk,így hűtőben tójástartóban tárólóm,tehát az aksikat senki nem fógja píszkálni,főleg hogy leragasztom szígetelőszalaggal és ráíróm egy parírra is ne piszkáld akksi van itt benne,
    A gépen csak ubi - arch és más disztrokat néha kiprobálok,mert sok minden érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák