- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eternam #5014 üzenetére
Megbízhatatlan minden külső tároló és PPA, csakis saját felelősségedre használhatod őket. Nekem van PPA-m, és ha úgy támadna kedvem, akkor letörölhetnék minden adatot az összes gépen amin használják. Ki akadályoz meg benne? Az égvilágon senki. Ismersz engem, ismered az ffmpeg-es csókát? Szerintem nem, így pedig nem is bízhatsz meg bennünk. Ha jóhiszemű vagy, akkor az a te dolgod. De ilyen szempontból sokkal biztosabb az Ubuntu hivatalos tárolója. Nem beszélve arról, hogy ha az Ubuntu tárolójában bugos az ffmpeg, akkor jó eséllyel a PPA-ban is az lesz, és ugyanúgy rinyál a felhasználó. És pediglen GPL, mosom kezeimet, én ugyan semmi garanciát nem vállalok arra nézve, hogy minden jól működik.
(#5016) fradi81: Ha kompatibilis az NV meghajtója, akkor igen, máskülönben nem nagyon, hacsak nem ismersz hozzá patch-et, hogy beforduljon a modul. De ilyenkor amúgy is célszerűbb a legfrissebb meghajtóval próbálkozni, a tárolóban nem nagyon frissítik ezeket.
(#5015) eternam: Ez a te döntésed. Komolyan elvárod mindenkitől, hogy úgy gondolkodjanak ahogyan te? Remélem, hogy ezt nem gondoltad most komolyan...
Amúgy meg ha már ide sorolsz, áruld el, hogy mikor szoktam én panaszkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest