Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel 10a – évismétlés
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
gregory91
üzenetére
Már ki próbáltam a h96max x3 Coreelec kerneljét ubuntu alatt, persze azonnal kernel panicolt.
Hagytam az ő fájlait a beállításokban ahogy kellett, Annyit már elértem, hogy nem akad a rendszer, gyors mint állat! Progamok filmek normal desktopos ablakalatt nem akadnak már, A Firefox sem laggol teljes kinézetben. Az origo ha megnyitom az alatt szintén nem akad. Gyanítom hogy a videó gyorsítás hiányzik még neki, mert minden más meg van. Annak már utána néztem, hogy az én h96max x3mam processzora: amlogic s905x3 processzoros. Android alatt az aida progam ezt a gpu nevet látja: gpu: arm. Típus: mali-g31 60hz. opengl es 3.2
Gondolom ha rá tudnám ezt telepiteni a linus ra akkor az is 100os lenne. Na mindegy. A videó már meg van, csak szerkesztem, és megmutamom hogy jártam, eddig. Mentésem van már róla ha gáz lenne. Értem én hogy az android is linux alapokon fut, csak kíváncsi vagyok hogy mit lehet még kihozni ebből a vasból. (:
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest