Hirdetés
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek, mivel angolul nem tudok eléggé, de nem rég vettem egy android tvboxot, s905x3 4gbyteram h96max típust. Android 9 van rajta jelenleg, a neten olvastam hogy linux is telepíthető rá, de sok olyan van amit nem értek, a fájlok meg vannak amik kellene, naturban ki próbáltam de nem sikerült nekem, mert valamit elrontok folyton, itt van a weboldal címe [link]
Meg van a dtb fájl meg van a kernel, már csak a menete hiányzik hogy hogyan. A válaszokat előre is köszönöm! Az oldal angol, de lépésről lépésre le vagyon írva, továbbá kellene az linux img fájl is. Aki tudna ebben segíteni nekem az jó lenne. HA nem akkor nem, csak gondoltam meg kérdezem! A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest