Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #37240 üzenetére

2,4-re nem vált át, ha kézzel állítod be 5 GHz only-ra.

Ezt a távoli rácuppanást a telóra írtam, bocsi, nem írtam külön. Notit mikor elviszem itthonról, akkor messzire viszem, még a 2,4-hez képest is.

Egyébként irigylem a luxus helyzeted, gigabites dual band Asus router, meg mikor olvasok itt a fórumon, hogy valakinek a Digi netjével nem megy a 100 meg az 1000

Xiaomi 3G, az Asus az csak simple meg régi már. Abszolút együttérzek veled, kicsit fura is, hogy tőlünk nyugatra mennyivel szarabb a netes helyzet, ilyen szempontból tényleg ki van nyalva a magyarok s*gge, nekem nem is hiányzik a gigabit, el is tudok képedni, mikor a Digis topikban vinnyognak, hogy nincs meg a giga és nem tud egész nap maxon torrentezni a nyomoroncbaromja. Mi a qrvannyát torrentel 24h-nban valaki giganeten? De már mobilnetnél is olvastam hasonló vinnyogást! Na az ilyeneket raknám be egy évre olyan albérletbe, ahol Te copsz!

Idióta lakástulajokat mindenütt megveszik a szolgáltatók a szar beetetős ajánlataikkal.

Amúgy remélem szerencséd lesz és a mostani hülye ottani helyzetek miatt olcsóbban is szerzel jobb albit, mert szar net mellett tényleg kényelmetlen. Ennyire hozzászokunk a jó dolgokhoz! Ezért is lesz kegyetlen, ha kilövik alólunk a netet egy konfliktus során, a tinik fele egy hónapon belül öngyilkos lesz!

Új hozzászólás Aktív témák