Hirdetés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
lionhearted #37171 üzenetére
azt láttam már én is
azért a szkenner részéhez fel kellett rakni, de azt már a múltkor kisakkoztam hogy mi a módja, úgyhogy most könnyen vettem minden akadályt. viber szokás szerint nem megy, mert régi függőségekre hivatkozik, de azt majd frissítik, most nem fogom átírogatni. egyéb más minden működik.
azt azért nem értem meg, hogy a fekete "fejlécről" miért fehér ablakok nyílnak le...
telepítettem egy vlc snap-ot, valami förtelem lassan csinálta meg, lehet hpgy 5 perc is volt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest