Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #37038 üzenetére
Ezzel nem nagyon értek egyet, hogy az LMDE azért van, amit írsz, de ha más nincs, marad az. Mostanában Debiannak is sok fura dolgáról olvasok, Archklónok nálam használhatatlanok, Chakra kampeca....
Kis méretű SSD meg egyre inkább nem kelendő, azért nem emelkedik annyira az ára szerintem. Tiszta szerencse, hogy pár hónapja nem bírtam megállni, hogy ne vegyek már egy WD Blue 3D 500GB-ot.
Ezt a snap dolgot tényleg nem értem, ugyanúgy fenn vannak tárolóban a csomagok, de azt főleg nem értem, miért terjedtek el ezek a konténeres megoldások. Ennyi előnye tényleg nincs.
No mindegy, a Mint az örök, én nem aggódom.Ja és a Solus, jó is látni itt a kollégát, már hónapok óta ki akarom próbálni ezt a spéci disztrót.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jófogás tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- PotPlayer
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest