Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mukorka

addikt

Üdv!

Szeretnék felrakni egy nvidia drivert az ubuntura de sajnos nem jött össze eddig. 12.04-es verzió a kártya pedig 525M. Az itteni első hsz-ben lévőre nem reagált így az apt-get nvidia-current-el próbáltam először majd az nvidia honlapjáról is majd a szoftverközponton keresztűl is. Az a probléma hogy bár látszólag telepíti és az nvidia settings is megjelenik ahogy újraindítom a gépet (miután az xconfigot kicseréli) csak a 2d unity működik, a 3d alatt is ez jön be és hardvernél vagy egyéb drivereknél sincs semmi. Az nv settings ugyan mondja hogy nem fut az nvidia x server de újrakonfigolás után sem megy. Egyébként mikor próbáltam a honlapról leszedni és feltenni akkor is írta hogy le kell állítani az x servert miközben rakom fel a drivert de ahogy leállítom egyből behal a gép pedig bárhol olvastam erről mindenki mosolyogva javasolta a sudo service stop lightmg-t (ez rémlik most).

Valami ötlet van esetleg amivel megjavulna? Még megpróbálom az egész nv részt uninstallálni mert lehet hogy fenthagyja a settingset még ha a drivert le is törlöm.

Ha van ötlet előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák