Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kendek

MODERÁTOR

válasz syler123 #25099 üzenetére

Senki sem jósolhatta azt, hogy majd az fglrx jól fogja támogatni a 16.04-et. Eleve kivették a GCN előttiek támogatását, aztán meg belekezdtek egy másik, lényegesen jobb meghajtó fejlesztésébe. A nyílt meghajtó egyre jobb (régebbi hardvereken is) már játékra is, felzárkózni látszik mind teljesítményben, mind tudásban (ehhez az AMD fejlesztői is besegítenek). Intelt eddig is készséggel ajánlottak a jó Linuxos támogatottságuk miatt (csak nyílt meghajtójuk van), AMD-nél ezen felül még játszani is lehet majd, mert van erő is.
    Én speciel már egy jó ideje a nyílt meghajtót használom, és nem is érzem, hogy fglrx-re vágynék. És biztos vagyok benne, hogy akik az AMD driver támogatottságáról áradoztak, azok nem az fglrx-re gondoltak (mivel egyértelmű volt a leépülése), hanem az új megoldásra (AMDGPU).

(#25100) Xeniel Xerus: Már miért kéne csak játék miatt Windowst tartani? Én Windows helyett PlayStationt vettem, játékra olyat érdemes amit kifejezetten arra terveztek (nem mellesleg a rendszere is FreeBSD alapú).

Új hozzászólás Aktív témák