Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raynes

tag

válasz ubyegon2 #24664 üzenetére

Ja, a Debiant mindig is degradáltam, mert rühelltem a free/nonfree baxakodásai, az egymillió éves elavult csomagjai és a desktopos bugossága miatt, meg bosszant a körülötte lévő állandó hype és túlmisztifikálás.

A Unity-s Ubuntut leszámítva a származékait viszont használhatónak tartom. Kezdőknek mindig ezeket a származékokat fogom ajánlani, már csak annál fogva is, mert azokra érhető el a legtöbb csomag, meg ezek a disztrók a legwindows-felhasználóbarátabbak, mindent visznek pöccre, elsőre, mindent tartalmaznak, ami az induláshoz kellhet. A többi disztróval adott esetben többet lehet szopni, meg kevesebb az elérhető csomag is, viszont azoknak meg cserébe más előnyük lehet.

Ennek ellenére ne ubuntusozzon már le, ezt még kubuntusként is kikértem volna magamnak. Valamint igen, a Winnél minden disztró jobb, még a Debian és a Biebian is. Ez az archoskodás tetszik, lehet beteszem aláírásnak, hogy nagy az Archom :DDD

Amúgy meg ne félj, amellett, hogy belepofázok a Manjaro és a Chakra topikba simán, csinálom a feszkót az Arch-topikban is, téged is szívesen látunk. Tudom, ott nem tudsz topikgazdáskodni, meg nem archyegon vagy, de hát mindent el lehet kezdeni valahol. Sőt, hogy most ilyen indiszkréten szóba hoztad, fel is teheted 11. disztrónak a gépre, hogy mindjárt részt is tudj venni a flame-elésben. A linuxos OFF topikban meg most F43R-t szivatjuk a divatlinuxozással, meg a gentoosok nem is vehetők emberszámba szöveggel.

Új hozzászólás Aktív témák