Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Közben megtaláltam a Calibre-t (a kereső az ebook szóra nem hozta fel valamiért, csak az epub-ra) viszont elgondolkodtam, hogy milyen lenne nekem a Chakra, mennyire lenne barátságos ezen a régi gépen.
Sajna a frissítések letöltése után lefagyott, úgyhogy már nem százas az öreg paci, így most épp a memtest+ fut a gépen, ami sajna már dobott is egy pirossal szinezett sort
Lehet hogy ez lesz a belassulások mögött, bár XP alatt érdekes módon semmit nem vettem rajta észre.Lövésem nincs mit jelent amit kiírt, de hogy semmi jót azt sejtem. Ha genyázik az egyik modul, az gáz mert ebbe a cuccba csak 2 slot van és max 512-es memóriákat kezel, csere modulom meg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet hogy ez lesz a belassulások mögött, bár XP alatt érdekes módon semmit nem vettem rajta észre.